Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Červený koberec z Andělů se pořádně odvázal! Které dámy předvedly nejodvážnější modely?

30. března 2024 | 23:45

33. ročník udílení cen České hudební akademie Anděl se nesl nejen na vlně talentu pěveckých es tamní scény, ale i půvabu známých krásek. Které z nich na sebe strhly tu největší pozornost svými odvážnými modely?

Rychlá móda je na pytel

Oslavný rudý běhoun podrobující se dress codu creative black tie naservíroval převážně šaty v maxi délce, avšak ani mini délka nebyla výjimkou. Na kreativní části se umělkyně obzvláště vyřádily, mnohé předvedly modely z dílen českých designérů, leckdo pojal tvůrčí pojetí po svém.

Řeč je zejména o zpěvačce a herečce Rozálii Havelkové, která na sebe oblékla doslova pytel, nesoucí zvučnou message: „Rychlá móda je na pytel“. Po zjištění alarmujících čísel ohledně fast fashion řetězců, kdy se jejich převážná produkce vyhodí, se rozhodla právě pro tento oděv: „Módní průmysl je druhý na světě, který nejvíce zatěžuje planetu, a řekla jsem si, že je to fakt na pytel. Takže jsem si to na něj napsala a oblékla ho,“ objasnila mladá umělkyně.

Podívejte se na rozhovor s designérkou Janou Horejšovou, která tvoří pod udržitelnou značkou On the Boat:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Opojné flitry

Herečka, zpěvačka  a influencerka Mariana Prachařová vsadila na metalickou róbu posetou flitry z dílny designérky Lucie Kutálkové vystupující pod značkou LEEDA. Klade důraz na minimalismus, detail, kvalitu, udržitelnost i nositelnost, která se vtiskává i do vynesených šatů. Vyjímaly se nejen metalickými odlesky, ale také střihem bez ramínek i kratší délkou oproti té zadní, která navíc eskalovala do decentní vlečky. Půvabná blondýnka doplnila look v monochromatickém stylingu, tedy jej zkombinovala s doplňky v totožné barvě v podobě stříbrného psaníčka a kozaček na podpatku.

Do flitrů se zahalila i zpěvačka, herečka a tanečnice Radka Pavlovčinová, která zářila v dlouhých šatech od designérky Jany Horejšové tvořící pod udržitelným brandem On the Boat. Metalický třpyt modelu doplnila výraznou fialovou kabelkou do ruky se zlatým řemínkem od luxusní značky Bulgari.

Smyslná černá

Tmavé či all black looky taktéž převažovaly na červeném koberci. Vsadila na ní zpěvačka Martina Pártlová oděna v třásňovém modelu od návrhářky Debbie Brown. Dominovaly hravou texturou i hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Velmi ženské šaty oblékla i influencerka Naomi Adachi, která v modelu s velkým průstřihem na břichu dala na odiv své těhotenství. Tento trend, který v minulosti nastolila barbadoská diva Rihanna, nepřestává známé krásky v očekávání bavit.

Poutavé detaily

Jednou z nejlépe oblečených dam byla herečka Tereza Ramba, která excelovala v dlouhých večerních metalické barvy růžového zlata. Ačkoliv dominovaly odhaleným břichem i spadlými rameny, tedy v důrazu byl i sám dekolt, nezaváněl byť sebemenší vulgaritou, ba naopak! Elegantní róbu s taktéž spadlým ramenem i výraznou 3D růží vynesla zpěvačka Elizabeth Kopecká, která splynula s kobercem.

A co oblékly ostatní dámy? To se podívejte v galerii.

Slavnostní outfit za skvělou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová