Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Stylový týden: Uchvátila hvězda Survivoru, 51letá královna i Geislerová. Kdo ale šlápl vedle?

  • Stylový týden: Uchvátila hvězda Survivoru, 51letá královna i Geislerová. Kdo ale šlápl vedle?
    25. března 2024 | 06:00

    Minulý týden se nesl na vlně společenských událostí, ať už těch více okázalých, s přídavným rudým běhounem typickým pro večerní premiéry filmových novinek, či méně pompézních ve znamení představení novinek na trhu. Otázka tak zní jasně: Které známé tváře šly stylu naproti a kdo naopak sešel z cesty?

  • Rudý půvab

    Minulý týden se představila premiéra nového thrilleru nesoucí název Smršť, v němž jednu z hlavních postav zpodobňuje herečka Aňa Geislerová. V záři reflektorů se vyjímala ve výrazném červeném modelu, dlouhých večerních z dílny věhlasné návrhářky Tatiany Kovaříkové. Nositelce lichotily svojí jednoduchou siluetou bez příkras, jenž byla proporčně vybalancovaná ramenními vycpávkami pospolu s decentní vlečkou. Nejen střih, ale i dlouhé rukávy a absence výstřihu či jakéhokoli rozparku, dodávaly na prudké eleganci. Herečka ji navíc podtrhla rudou rtěnkou v jinak decentním make-upu i jemnými šperky v podobě prstenů.

  • Minimalistická elegance

    Své premiéry se dočkal i dokumentární film Tady Havel, slyšíte mě?, který si nenechal ujít ani výkonný ředitel karlovarského festivalu Kryštof Mucha. Dorazil po boku své půvabné ženy Dariny, která je nejen vášnivá golfistka, ale také milovnice módy, což se na jejím stylu přirozeně odráží. Na premiéru dorazila ve velmi sofistikovaném looku světového formátu. Zvolila černé dlouhé večerní ve splývavém střihu bez ramínek. Ty oživila podpatky do špičky, červenou rtěnkou, ke svěžímu dojmu navíc přispěly i vyčesané vlasy dozadu.

  • Módní chaos

    Z módní cesty však tentokrát sešla režisérka a spisovatelka Karin Krajčo Babinská. Na premiéře českého filmu Gump – jsme dvojka představila směsici různorodých stylů jednotlivých atributů ve zvoleném looku. Kousky do sebe stylisticky nezapadaly a nechaly tak vzniknout jistému chaosu. Zvolené mini šaty, které byly poseté po celé své délce blyštivými pajetkami s odlesky mnoho barev, zkombinovala s absolutně neadekvátní obuví – tedy mokasíny na blokovém podpatku, které byly navíc dekorovány dalšími výraznými prvky v podobě zlatých spon. Celý look však degradovaly i velmi tmavé punčochové kalhoty, šťastnou volbou nebyla ani černá kabelka do ruky s výrazným bílým logem značky Louis Vuitton. V tomto případě je méně opravdu více, a pakliže padne volba na výrazné šaty, lichotit jim budou minimalistické doplňky bez aplikací navíc.

  • Základy šatníku

    Plzeňský Prazdroj pokřtil nový ležák „Proud“. Při této příležitosti dorazily známé tváře českého showbyznysu v čele s hvězdami reality show Survivor. Na eventu se sešla podnikatelka Ornella Koktová pospolu s modelkou Andreou Bezděkovou, které se sladily i svými styly. Andrea předvedla bezchybný casual styl opřený o nadčasové kousky jako oversize sako ve zkrácené délce, wide-leg džíny či bílý top.

    Podívejte se na nedávný rozhovor s Andreou Bezděkovou v podcastu Holky na víně:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

    Naproti tomu Ornella zvolila béžový úplet, který zcela lichotil jejím novým tmavým kadeřím, a navrstvila na něj taktéž černé sako, akorát v klasické délce. Celkový look pak doplnila džíny v mírném zvonu a masivními černými botami, které ale celkový dojem kazí. Subtilnější verze i změna opasku by dodaly na větším stylu.

  • Nesmrtelné kitten heels

    Podíváme se ale i za hranice. V tomto týdnu nás obzvláštně potěšil look herečky Katie Holmes. Na černý monochromatický look navrstvila prošívanou bundu, která je pro toto přechodné období tou nejlepší možnou volbou. Dominovala svoji mladistvou a ultra cool olivovou barvou. Kousek vznikl na základě kolaborace značek Everlane a Marques’Almeida. Vznikl tak působivý svrchník ze 100% organické bavlny a podšívkou z recyklovaného nylonu, který můžete pořídit za šest tisíc korun. Katie ho zkombinovala s širokými elegantními kalhotami s délkou ke kotníkům, které odhalovaly velice elegantní lodičky na krátkém podpatku.

    Totožné kitten heels s otevřenou patou (slingback obuv) zvolila minulý týden i španělská královna Letizia. Zvolila k nim stejně dlouhé kalhoty v totožné barvě, akorát v cigaretovém střihu a doplnila jej tvídovým kabátkem. Ten vynikal nejen zářivou červenou barvou, ale i dalšími zajímavými atributy jako jsou zlaté knoflíky i všité přední kapsy.

    Stylový outfit inspirovaný celebritami vybírejte za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.