Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Stylový týden: Uchvátila mladší kopie Lindy Rybové, nejlepší model oblékla vypadnutá kráska ze Survivora

  • Stylový týden
    1. dubna 2024 | 05:00

    Jaké módní ovace přinesl uplynulý módní týden? Tentokrát se do našeho hledáčku dostaly známé tváře, jež naložily s kalhotovým kostýmkem s invencí stylu, a to vzhledem k tomu, že je to jeden z nepostradatelných kompletů pro nadcházející jarní období. Neochudíme vás však ani o okulibé šaty minimalistických linií, které jsou svými střihy na aktuálním módním výsluní. Pohodlně se usaďte, týdenní zúčtování, jarní inspirace i elegantní přehlídka právě začíná.

  • Korzet jako svěží prvek černého obleku

    Mladší dcera herečky Lindy Rybové Josefína Prachařová zazářila na slavnostním promítání nového primáckého seriálu Lež na pláži, ve kterém si zahraje po boku své starší sestry Rozálie. Ač studuje taneční konzervatoř a dlouho chtěla být tanečnicí, v poslední době více inklinuje k herectví, jak se nechala slyšet pro server Super.cz.

    K příležitosti premiéry seriálu se mladá herečka oblékla do kalhotového kostýmu černé barvy, které v jejím podání nezaváněl byť sebemenší fádností. Ozvláštnila jej totiž korzetovým denim topem se zeštíhlujícím dekorem, který vytvářel průstřihy, tedy odhalenou část na bocích. Smyslné, ženské, avšak ne vulgární. Tmavý outfit rozzářila zlatými výraznými náušnicemi, ke svěžesti přispělo i nude líčení s decentní červenou rtěnkou. Tady jablko opravdu nepadlo daleko!

  • Večerní elegance

    Minulý týden nabídl představení zbrusu nové kolaborace značky VIRULENT a návrháře Lukáše Macháčka, která přinesla lukrativní teplákové modely s pečlivým řemeslným zpracováním a důrazem na detail. Event s touto módní novinkou si nenechala ujít modelka Denisa Dvořáková, letošní účastnice té nejdrsnější reality show Survivor.

    Vynesla černé elegantní šaty v prosté siluetě kopírující křivky, které vynikaly blyštivým materiálem s pajetkami, dlouhými rukávy a vysokým stojáčkem. Noblesní notu stvrdila minimalistickým líčením, jímž nikdy netlačí na pilu i večerní kabelkou na řetízkovém řemínku. Půvabná modelka jako vždy naložila se svým stylem s absolutní grácií.

    Podívejte se na rozhovor s Lukášem Macháčkem a Denisou Dvořákovou:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Petrolejová vznešenost

    Pětapadesátiletá herečka, hvězda seriálu Sexuální výchova Gillian Anderson si v módě počíná opravdu bravurně. Na londýnské premiéře filmu Scoop zazářila v na míru vytvořené róbě z dílny novozélandské návrhářky Emilie Wickstead. Lukrativní byla svým přiléhavým, korzetovým střihem, ale i mohérovým materiálem. Vkusně ji doplnila stříbrnými doplňky, které jsou letos ultra cool, a to v podobě sandálků na podpatku italské značky Gianvito Rossi, psaníčkem Anya Hindmarch a náušnicemi ve tvaru hvězd.

  • Andílek doslova

    A zpět ke kostýmkům, které jsou alfou a omegou každého šatníku, jež právě v nadcházejícím období nejvíce využijete. Nedávno se v něm předvedla herečka a moderátorka Drew Barrymore, která ho zvolila v monochromatickém stylingu. Tedy looku, který je postaven na jedné barvě. Herečka sáhla po bělostném tónu, který ji dodal do tváře mladistvý vzhled. Široký střih palazzo kalhot, jejich délka až na zem i decentní proužek obleku sehrál navíc roli v protažení siluety. Tleskáme!

  • Silueta přesýpacích hodin

    Chválou nešetříme ani u topmodelky Kendall Jenner, která se na business schůzku v Beverly Hills oblékla do tmavého kompletu. Sako bylo důmyslně přepásáno, čímž vznikla působivá ženská silueta. O zábavný prvek a trendy šmrnc se postarala kabelka do ruky výrazné pomerančové barvy, která navíc vynikala svým proplétaným reliéfem.

    Redakční tip:

    Pokud tedy i vy toužíte po souměrné postavě přesýpacích hodin, oversized sako překřižte a doplňte opaskem. Po vzoru Kendall ho zkombinujte s širokými elegantními kalhotami, super kombo vytvoří i pospolu s pouzdrovou midi sukní s rozparkem vpředu či v zadní části.

    Toužíte po stylovém outfitu za výhodnou cenu? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma a ušetříte!

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda
Diskuse ke článku
.