Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Letní outfit podle Meghan Markle: Dovolit si ho může každá bez ohledu na věk a postavu!

5. srpna 2022 | 06:00

Meghan Markle byla nedávno spatřena v ulicích New Yorku s Glorií Steinem. Na setkání s americkou novinářkou, feministkou a aktivistkou za práva žen zvolila vzhled typický pro vévodkyni ze Sussexu. Velmi uhlazený, nadčasový s jistou dávkou elegance. A uchvátí i vás, protože si ho může dovolit téměř každá postava bez ohledu na věk!

Vévodkyně ze Sussexu je známá svým uhlazeným stylem s jistou osobitou invencí. Určitými outfity však připomíná již zesnulou princeznu Dianu, jejíž odkaz inspiruje nadále nejednu ženu. A není divu, i po tolika letech jsou modely z let 80. i 90. neuvěřitelně aktuální. Model, který nedávno zvolila Meghan Markle na setkání s Glorií Steinem, nám připomněl look princezny Diany z roku 1993, ve kterém strávila jeden ze dnů na Floridě se svými syny – princi Williamem a Harrym.

Video se připravuje ...
Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru • VIDEO: Mall.tv

Outfit sestával stejně jako u Meghan z elegantních bermud, kterým dodal jistý šmrnc hnědý pásek. Diana ho doplnila bílým basic tričkem, Meghan bílou vzdušnou košilí, kterou i princezna našich srdcí měla na čestném místě ve svém módním ansámblu.

Tyto ikonické dlouhé šortky přijdou vhod především v parném létu. Nebude vám v nich přílišné horko, a navíc vzhledem k svým rozšířeným nohavicím a vysokému pasu budou slušet ženám výraznějších křivek i štíhlým postavám. Hratelné budou především s basic blůzkami, košilemi i topy, které pro zdůraznění pasu vždy zastrčte dovnitř krátkých kalhot.

Nákupní tipy: košile Massimo Dutti, 1295 Kč; bermudy Reserved, po slevě 399 Kč; lodičky Kazar, 2490 Kč; pásek Kazar, 1390 Kč; kabelka Tory Burch, prodává eobuv.cz, po slevě 8456 Kč; gumičky do vlasů Ebelin, prodává drogerie dm, 75 Kč

A pokud zvolíte bermudy v modrých odstínech, symbiózu budou tvořit s hnědými doplňky po vzoru bývalé herečky, béžové odstíny zase s bílou paletou barev,  pomocí které vytvoříte elegantní monochromatický vzhled.

Vyberte si stylový outfit za nejlepší ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Dalšími modely vévodkyně ze Sussexu se můžete inspirovat v naší fotogalerii:

Autor: Žaneta Podlahová