Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexbomba Ambrosio oslnila svetrem za 40 tisíc korun. Kde seženete podobný daleko levněji?

11. října 2021 | 06:00

Abychom se ukonejšily před chladnými a temnými dny, potřebujeme teplou náruč, pomazlení, útěchu, kterou nám poskytují všechny ty huňaté a měkoučké svetry, ve kterých máme pocit, že se schováme před celým světem. Aby nás ale opravdu vyvedly ze všech podzimních chmur, vklouzněme do svítivých barev, které mají pozitivní vliv na naši psychiku. Třeba do neonově žluté jako v případě sexy brazilské modelky Alessandry Ambrosio!

Na nedávné společenské události značky Balmain v Paříži oslnila davy čtyřicetiletá modelka Alessandra Ambrosio. A s oslněním to myslíme zcela doslova! Zářila totiž v neonově žlutém svetru oversized střihu s vysokým stojáčkem, který doplnila pouzdrovou midi sukní v metalickém odlesku a s rozepnutým zipem uprostřed. Pomyslnou tečku pak tvořily obdélníkové ploché psaníčko a klasické lodičky s ostrou špičkou ve zlatém tónu. Alessandra zkrátka ví, jak ještě více opticky prodloužit svou siluetu!

Tipy na nákupy: svetr Camaieu, koupíte na zoot.cz, 919 Kč; sukně Edited, koupíte na edited.cz nebo aboutyou.cz, 1579 Kč; lodičky Even & Odd, koupíte na zalando.cz, 720 Kč; psaníčko myMo, koupíte na aboutyou.cz, 2079 Kč

S čím kombinovat svetr na podzim? Tohle jsou 3 šik outfity! 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Petr Němeček

Rolák, který odrážel místy až limetkové odstíny, byl nepochybně spjat s hostující francouzskou značkou Balmain. Stojí v přibližném přepočtu lehce přes 40 tisíc korun. Víme však, kde koupíte obdobný model za zlomek ceny!

Podívejte se do naší fotogalerie, kde se můžete inspirovat žlutými modely, ale také dalšími looky půvabné modelky:

Podmaňte si svítivě žluté svetříky a odvažte se po vzoru sexy čtyřicátnice! Pochopitelně je to look hodný speciálních příležitostí, každopádně cool úplet lze nosit i za všedního dne. Spolu s džínami, kalhotami či méně výraznou sukní a za doprovodu vysokých kozaček a jednoduchého kabátu.

Trendy svetry za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Tak račte vstoupit do nového dne přehlídkovým lookem!

Autor: Žaneta Podlahová