Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Doma jen ve vytahaných teplácích? Mýtus, který vyvrátíme, a ukážeme, co je trendy!

22. ledna 2021 | 06:00

Místo trávení času ponejvíce venku nebo mimo domov teď prožíváme svůj život v domácím prostředí. A nějaký ten týden se pravděpodobně nic nezmění. Vy si však můžete zpestřit pobyt doma příjemnými doplňky i oblečením a vytvořit si v tomto zimním kouzelném čase tu správnou atmosféru.

V roce 1919 statistiky uváděly, že trávíme více než 90 % svého času mimo své domovy. Karta se však obrátila a v době lockdownu jsme ponejvíce doma. Pokud stále hledáte inspiraci na doma, určitě se najdete v jedné z těchto čtyř kategorií,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

Podívejte se do naší fotogalerie na trendy domácí oblečení a doplňky:

Oblečení na doma nepředstavuje pouze volné tepláky či legíny, ale i košile v neutrálních barvách či volné šaty. Pokud jste tedy duší minimalistkou, zaměřte se právě na tyto kousky nebo na topy, pulovry a široké kalhoty v prvotřídních materiálech a oversized střizích. Tyto atributy budou pro vás alfou a omegou.

Jestli jste milovnicí veškerého měkkého oblečení, ale i měkkých doplňků, vaše srdce zaplesá nad aktuálním módním trendem – úpletovými soupravami. Potěší vás i trendy vysoké ponožky, které konečně zahřejí vaše studené končetiny. Ještě větší pohodlí si dopřejte s příjemným plédem, který vykouzlí tu správnou domácí hygge atmosféru.

Jaké další trendy domácího oblečení vás uchvátí? Podívejte se na úvodní video!

Autor: Žaneta Podlahová