Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dárek na poslední chvíli, u kterého nespletete velikost! Tyto zlaté náušnice všechny okouzlí

17. prosince 2020 | 06:00

Že jste s nákupem dárků otáleli, nákupům přes internet nefandíte, a teď nevíte, co v přeplněných obchodech pořídit své drahé mamince, sestře, babičce nebo své věrné kamarádce? Nezoufejte a vsaďte na doplněk, jenž vykouzlí úsměv na tváři v každém věku. A navíc – velikost v tomto případě rozhodně nespletete!

Zlaté náušnice jsou dárkem, který potěší ženu v každém věku, a při jejich výběru si tolik hlavu lámat nebudete. Stačí se jen řídit podle toho, zda je obdarovaná vyznavačka střídmosti nebo ráda experimentuje a nevadí jí poutání pozornosti. Jaké tedy vybrat a jaké jsou na módním výsluní?

#1 Kruhy jako trend číslo jedna

Takzvané náušnice kruhy jsou současným fenoménem ve světě drahocenných šperků i levné bižuterie. Především ty ve zlaté barvě a v hladkém provedení. Trendem však nejsou klasické kroužky, ale ty spletené ze dvou či více pruhů či v masivnější šířce. I přes mohutnější vzhled působí stále jednoduchým dojmem, a můžete je tak pořídit nejen babičce, ale i své kamarádce. Rozdíl bude pouze v jejich velikosti. Pro babičku volte rozhodně ty menší.

#2 Drobný vzhled, dvojnásobná radost

Jestli opravdu s něčím nešlápnete vedle, tak s peckovými náušnicemi. Mladé ženy, pro něž je nuda sprosté slovo, potěší růžové zlato a netypický tvar pecek v podobě srdíčka, kapky, čtverce nebo rostliny. Zdobnost v podobě drobných kamínků však nesmí chybět.

Nejen na ně se můžete podívat v naší fotogalerii!

#3 Podpora lokální tvorby

Pokud chcete někomu darovat opravdu originální dárek a zároveň podpořit lokální tvorbu, vsaďte na neotřelý design českých šperkařek. Třeba na něžné náušnice z kuličkového řetízku od umělkyně Adély Pečlové, jež se při každém pohybu lehce rozvlní, nebo na skvosty značky Antipearle designérky a fotografky Markéty Dlouhé Márové. Inspirací pro její autorskou tvorbu je divoká příroda v podobě podmořského světa. Není tak divu, že ušlechtilý kov za doprovodu pravých perel je poznávacím znamením těchto šperků.

Chcete další tipy na dárky? Na to se podívejte ve videu!

Autor: Žaneta Podlahová