Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kate královnou podzimních kabátů: Zkuste to letos podle ní!

22. října 2020 | 06:00

Ačkoliv je Kate právem považována za ikonu stylu, její modely jsou v davu leckdy přehlédnutelné. Před extravagancí upřednostňuje nadčasovost, střídmé střihy i barvy. Jen výjimečně na ní spatříte výrazné modely. Avšak onen výjimečný okamžik nastal před pár dny. O jakou příležitost se jedná a co si oblékla?

Energická červená

Před pár dny se vévodkyně spolu s vévodou z Cambridge účastnila zahájení kampaně, výstavy fotografií s názvem Hold Still na stanici Waterloo v Londýně. Fotografie zobrazují život ve Velké Británii během pandemie koronaviru. Kate a William v září na svém instagramovém účtu sdíleli finálních 100 portrétů určených pro výstavu a k příspěvku připsali: „Snímky představují jedinečný záznam našich společných a individuálních zážitků během tohoto mimořádného období historie, vyjadřují humor a smutek, kreativitu a laskavost, tragédii a naději.“

Kate při této příležitosti vynesla dvouřadý červený kabát dlouhé délky. Doplnila ho černými minimalistickými lodičkami do špičky na blokovém podpatku a černou malou kabelkou do ruky. Kate převážně volí střídmost nejen vzhledem ke střihům, ale i barvám, a tak její výběr červené mile překvapil. Navíc symbolizuje nejen ženskou smyslnost, ale také vitalitu, sílu života a dodává odvahu. Pro tuto událost je tedy přímo příznačná.

Hra s jemností

Na začátku října vévodkyně Kate vyrazila mezi studenty na kampus University of Derby v rámci Světového dne zdraví. Studenti na britských školách totiž občas zůstanou v karanténě v areálu vysoké školy a má to dopad na jejich mentální zdraví.

Pro debatu Kate zvolila prvotřídní jemnou eleganci. Oblékla kabát světle hnědé barvy s decentním vzorkem kohoutí stopy spolu s blankytně modrým kašmírovým svetrem. Oba dva modely jsou značky Massimo Dutti. Outfit pak doplnila cigaretovými společenskými černými kalhotami a černými lodičkami. Decentnost zvolila i pro roušku. Tu totiž zdobila jemná kvítka, a oživila tak celý look.

Dvouřadá noblesa

Pro návštěvu ženské věznice v britském Wokingu vévodkyně z Cambridge zvolila noblesní outfit. Dlouhý dvouřadý kabát Massimo Dutti v béžové barvě a pod ním se vyjímal černý rolák, leopardí plisovaná sukně midi střihu a vysoké kozačky na podpatku. Kate má zkrátka módu v malíčku a má cit pro nejmenší detail, a tak se jí na roláku vyjímal jednoduchý řetízek.

Našly jsme pro vás podobný výběr! Podívejte se do fotogalerie:

Jaké jsou další stylové podzimní i zimní kombinace? To uvidíte ve videu:

Video se připravuje ...
Jeden zimní kabát 3x jinak: Outfity, ve kterých vám bude teplo! • VIDEO: Petr Němeček

Autor: Žaneta Podlahová