Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pozor, tohle jsou 4 naprosto tragické typy obuvi. Stylistka poradila, za co je vyměnit

11. října 2020 | 06:00

Váš botník je možná přecpaný k prasknutí mnoha páry bot, ale vy nosíte pořád dokola jen pár kousků? A které jsou vaše oblíbené? Dáváte přednost botám na podpatku, nebo těm s rovnou podrážkou? Jste milovnicí elegance, nebo sportovního stylu? Ať už je to jakkoli, poradíme  vám, které typy obuvi parádu rozhodně nenadělají.

S botami je to jako s oblečením: buď jim nevěnujete příliš pozornosti, nebo je naopak milujete, investujete do nich spoustu peněz a kupujete si stále nové a nové páry. Některé ženy boty berou jako něco, co reprezentuje jejich osobnost, a dávají si na nich opravdu hodně záležet. Jak jste na tom vy?

Ať už jste vášnivou vyznavačkou nových trendů a milovnicí módy nebo to příliš neřešíte a zajímáte se o úplně jiné věci, jedno je jisté. Několik párů bot prostě vlastníte a denně v nich chodíte, protože bez nich se zkrátka neobejdete. A už jen proto stojí za to, abyste jim věnovala pozornost.

I slovenská stylistka Lubica Kmeť Jakušová se v jednom z dílů svého pořadu Sťylovačka, který najdete na Mall.tv, zaměřila na boty. A vybrala čtyři typy obuvi, které byste měla ze svého botníku vyřadit, pokud je tam máte.

Tak se na to pojďte spolu s námi podívat!

 

Autor: red