Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chystáte se na hory? Díky těmto kouskům zůstanete v teple a zároveň budete chic!

16. prosince 2019 | 06:00

Dovolená na horách je mnohem víc než jen lyžování. Jsou to také dlouhé procházky, relaxování u svařáku nebo horké čokolády a mnoho dalších aktivit. Cílem je tedy najít kousky, ve kterých vám bude dobře na sjezdovce, ale i jinde. Vyhledaly jsme pro vás skvělé kombinace, které zafungují!

Ať už budete dělat na horách cokoliv, budete potřebovat vydržet v teple. Pod lyžařskou bundu a kalhoty (které vás zas udrží v suchu) si pořiďte buď termo overal, nebo legíny s tričkem. Zapomenout byste určitě neměla ani na bezpečnost – helma je základ zimních sportů, stejně jako brýle.

Skvělou variantou k trávení času mimo sjezdovku je o něco elegantnější model, který si můžete vzít na procházku, ale i do města. Termo legíny (takové, na které si už nic nemusíte oblékat, protože jejich koženkový povrch je zkrátka tak cool) doplňte delším kašmírovým svetrem a zabalte se do prošívané bundy. Vše dolaďte čepicí a praktickými slunečními brýlemi, které vám ušetří nepříjemný pohled do oslnivě bílého sněhu. Naše kombinace (a tipy na nákupy) si můžete prohlédnout ve fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová