Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

25 blyštivých šatů na vánoční i silvestrovský večírek: Které si vyberete?

5. prosince 2019 | 06:00

Dostala jste pozvánku na sváteční párty a první věc, nad kterou jste se zamyslela, byly šaty, které si vezmete a ve kterých doslova zazáříte? My jsme pro vás našly rovnou dvacet pět nejkrásnějších třpytivých kousků, které si na sebe můžete obléct na vánoční či silvestrovskou párty a které se vám v šatníku rozhodně neztratí. Kde je koupíte?

Párty sezona je oficiálně tady a na vánoční i na silvestrovské večírky je třeba se připravit. V první řadě se pozorně podívejte na pozvánku, jestli na ní není uvedený dress code, který je třeba respektovat. At už pozvánka vyžaduje mít šaty dlouhé až na zem nebo vám bude stačit délka nad kolena, s těmito modely vždy zabodujete. Proč? Protože mají flitry! V těch vás na párty nikdo nemůže přehlédnout.

Neholdujete-li blyštivým kouskům, poohlédněte se letos po sametu nebo po průsvitných kouscích, které jsou zdobeny puntíky (stačí třeba jen punčocháče k malým černým). V kurzu jsou také balonové rukávy, které evokují osmdesátky. My jsme se ale zaměřily opravdu jen na ty nejblyštivější kousky, které aktuálně v obchodech najdete. Podívejte se na pozvánku a pak už směle vybírejte ty pravé:

Autor: Markéta Luštincová