Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 zimních trendů, které oživí váš outfit a za které neutratíte skoro nic!

9. prosince 2019 | 06:00

Některé zimní trendy jsou předvídatelné stejně jako zimní outfity. Kabát, kalhoty a kotníkové boty či kozačky jsou sázkou na jistotu. Tím snáz nás mohou naše modely začít nudit – a my budeme o to víc toužit po novém kousku. Našly jsme pro vás pět trendů, které snadno oživí váš outfit, a to tak, abyste nemusela zbytečně moc utrácet, a mohla se tak chovat zodpovědně nejen ke své peněžence, ale i k životnímu prostředí.

Nejdražší variantou, kterou pro vás máme, jsou pletené vesty. Ano, připomínají trošku šatník našich prarodičů, ale kouzlo je ve správných kombinacích. Nosit je můžete přes košile, šaty i přes jiný slabší svetr. Co jistě oceníte, je, že vás dokonale zahřejí. Stejně tak vám pomohou i teplé čelenky. Zkuste je místo čepic, které má doma každý.

I další kousek bude plnit nejen estetickou, ale i hřejivou funkci. Zkuste letos přiznat ponožky, a o to výraznější si pořiďte. Zabodujete zejména se třpytivými či vzorovanými kousky. Nechte je vykukovat z kotníkových bot, ke kterým si obléknete šaty nebo kratší kalhoty, které už jste uklidila na dno skříně s myšlenkou na daleké jaro. Teď je můžete nosit díky zdobným ponožkám!

Pokud jste milovnice šatů a sukní, punčocháče vám nesmějí chybět. Stejně jako u ponožek letos vsaďte na zdobné kousky. Uspějete zejména s potiskem puntíků, zvířecích vzorů nebo kostek.

Tíhnete-li v zimě pouze k tmavým barvám, je třeba modely něčím oživit. K tomu vám hravě poslouží kabelka. Letos zabodujete s tou, která má oválný tvar. Naše tipy na nákupy si prohlédněte ve fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová