Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tohle budou trendy roku 2020 podle Anny Wintour: Kupte si je už teď!

11. listopadu 2019 | 06:00

Móda jde rychle dopředu, takže se nám nedivte, že už se zajímáme o trendy, které budou klíčové na jaře roku 2020 (to je mimochodem za dveřmi). Jaké modely se budou nosit podle slavné Anny Wintour?

Vše je bráno z pohledu přehlídek těch nejslavnějších návrhářů a také podle intuice nejznámější šéfredaktorky amerického časopisu Vogue. Ta v příštím roce sází na praktičnost, zejména co se týče bot. Užijeme si totiž zejména těch bez podpatků, s plochou podrážkou.

Na prvních příčkách všech žebříčků zůstane klasika, a to v podobě trenčkotu, který by neměl chybět nikomu (ani mužům). Na romantičnosti pak přidá trend krajek – šaty, sukně, halenky, jakýkoliv kousek se vám zlíbí.

Místo sukní určitě uvítáte variantu delších kraťasů, které znáte pod názvem  bermudy. Jaro pak rozsvítí výrazné barvy a potisky. A je jedno, zda to budou květiny nebo zvířecí vzory. Vše zakončíme přírodními doplňky, které už určitě máte doma, protože jsou trendem již několik sezon. V roce 2020 zabodujete zejména s ratanem nebo rafií. Prohlédněte si trendy jara 2020 a vyrazte na nákupy už teď:

Autor: Markéta Luštincová