Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Noste džíny jako Francouzky! S čím je kombinovat do práce i na rande?

1. listopadu 2019 | 06:00

Jste jedna z těch, které nedají bez svých milovaných džín ani ránu? A víte, že díky správnému svršku si můžete vzít džíny téměř kamkoliv? Jaké topy si koupit, a připravit se tak na mnoho příležitostí, aniž byste své oblíbené džíny musela zandat do skříně? Inspirovaly jsme se nenuceným stylem francouzských žen!

Univerzálním a nadčasovým kouskem v šatníku, který nosí snad opravdu všichni, jsou džíny. Díky nim se cítíme v pohodlí a zároveň i sexy. Pokud už jste si našla typ, který perfektně padne vaší postavě (pokud ne, učiňte tak podle našeho návodu), pořiďte si kvalitní a klidně i dražší kus, protože vám vydrží dlouhé roky.

Kombinování s džínami je tak jednoduché! Hodí se totiž prakticky ke všemu! Pokud nemáte v práci přímo business dress code, džíny využijete i tam, a to i s myšlenkou na večerní párty. Stačí jen přehodit svršek a jste vyladěná! Na které svršky sází Francouzky?

Do práce k džínám oblékněte bílou košili. Tu milovala už Jane Birkin a nedá na ni dopustit ani Jeanne Damas. Nadčasového spárování dosáhnete i kombinací se sakem. To můžete vzít na pracovní schůzku nebo na rande. Pokud víte, že vás čeká náročný den, a potřebujete se cítit dobře, slaďte džíny s pěknou halenkou.

Na rande vám poslouží také výrazný top, který se mimo jiné hodí i na večerní párty. Zaujmout může střihem, barvou i originálním motivem či zdobením. 

Výběr kvalitních džín a senzačních svršků najdete u nás ve fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová