Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Už teď víme, jaké boty se budou nosit na jaře! Tohle je 10 hlavních trendů

23. října 2019 | 06:00

Přehlídky, které odhalily módní trendy na jaro příštího roku, už jsou za námi. My, jako milovnice bot, jsme pro vás vybraly ty, které se na přehlídkových molech objevovaly nejčastěji. Které modely si budete chtít za půl roku pořídit?

Móda jde dopředu rychle, a tak se nedivte, že už trochu pokukujeme po trendech na jaro 2020. Radost nám udělalo hned několik modelů. Kotníkové boty, které jsou propojeny se síťovinou, a tak odhalí trochu naší kůže – což je sexy!

Už letos jsme na sandálcích zaregistrovaly návrat hranatých špiček, příští rok to nebude jiné. Stejně tak se budou nosit mules (boty s otevřenou patou) a také nás neopustí ani zvířecí vzory, ke kterým se přidají i florální motivy. Příroda jde pak ruku v ruce i s materiály, tím nejvýraznějším prvkem budou proutěné detaily.

Přírodní materiály na botách jsou osvěžující a využijete je nejen na jaře, stejně jako mules s otevřenou patou.
Autor: profimedia.cz

Nosit se ale budou i kousky, na které si troufnou jen statečné ženy. A to jsou jehlové podpatky a mohutné dřeváky. A jako bonus? Už na jaře budete moct vytáhnout sandálky! Obléknete si do nich ponožky! Tak do kterých modelů jste se zamilovala? My si nemůžeme vybrat!

Prohlédněte si je všechny v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová