Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bundy a kabátky na tento podzim: Zůstanete u klasiky, nebo vyzkoušíte nové trendy?

6. září 2019 | 06:00

Začátek nové sezony vždy přináší nové trendy a s příchodem podzimu jsou hlavním tématem bundy a kabátky. Co se letos bude nosit?

Na začátek podzimu tu máme něco odlehčeného. Sako. Tuto sezonu je velmi módní to s páskem. A máme dobrou zprávu, jestliže se vám líbí, nemusíte hned do obchodu pro nové. Vytáhněte své oblíbené sako a přepásejte ho vlastním pásečkem.

Možná se vám ale místo saka zalíbí spíše bunda, která vypadá jako košile. Nenechte se ale zmást, je z pevnějšího a teplejšího materiálu, na první pohled si ale všichni budou myslet, že máte na sobě jen košili.

Sako s páskem: Reserved, 1499 Kč, Košilová bunda: Zara, 1299 Kč
Autor: archiv firem

Na ty chladnější dny tu máme praktickou bundičku, kterou najdete snad ve všech obchodech. Lehká péřovka vás letos nemine. Seženete ji snad ve všech barvách a rozhodně vás zahřeje.

Nechcete se pouštět do žádných módních experimentů a raději poplujete na vlně jistoty? Sáhněte po kožené bundě. Křivák je v tomto případě sázkou na jistotu, co takhle ale vyzkoušet koženou bundu s krokodýlím vzorem? Ani to ne? Pak u vás možná opět vyhraje trenčkot, který se z módy nikdy nevytratí. Letos vedou opravdu dlouhé délky. Pokud opravdu prahnete spíše po kabátu než po bundě, vklouznout můžete i do vlněných kousků v oversized střihu.

Jaká bunda to u vás tento podzim vyhraje? Stále nevíte? Tak se inspirujte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová