Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jakou sukni si pořídit tento podzim? My je chceme všechny!

23. srpna 2019 | 06:00

Už začínáte přebírat svou skříň a říkáte si, co se vlastně tento podzim bude nosit? Pojďme se zaměřit na ženský kousek, který byste ani na podzim neměla opomíjet. Se kterou sukní zabodujete a nebudete ji chtít sundat, přestože podzim už bude dávno pryč?

Podzim jako již tradičně nabídne množství plisovaných sukní v midi délce. Pořídíte je v mnoha krásných barvách i vzorech. Mnohdy narazíte i na kousky, které jsou propínací (nebo tak pouze vypadají).

Jako další jsou tu sukně denimové. Letos zabodujete s takovou, která má délku alespoň ke kolenům a pyšní se rozparkem, který vám usnadní chůzi. Poslední model, který by vám neměl uniknout, je opět v délce do půli lýtek. Jedná se o satén. Sukně z tohoto materiálu je lehká, výrazná svým leskem, ale stále se hodí ke všemu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy carrot 🥕🥕

Příspěvek sdílený Emili Sindlev (@emilisindlev),

Můžete ji nosit po celý rok, a to do práce i do společnosti. Skvěle vypadá i s teniskami. Zrádné může být pouze to, že neschová žádný nedostatek. Dokonale vám totiž obkreslí postavu. My pod ni doporučujeme nosit kalhotky s vysokým pasem a klidně i stahovací prádlo. Protože tuhle nádheru si prostě nechceme nechat ujít!

Prohlédněte si naši velkou fotogalerii sukní, ve kterých tento podzim zazáříte:

Autor: Markéta Luštincová