Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jaké boty teď frčí? Přesně tyhle budete potřebovat na přelomu léta a podzimu

21. srpna 2019 | 06:00

Přinášíme vám nejnovější trendy v obuvi, které kolem sebe v několika příštích měsících uvidíte doslova všude. Některé kousky jsou tak krásné, že vás nenechají spát. Jaké si musíte pořídit?

Rána na konci léta už bývají tak chladná, že přinášejí nutnost uzavřených bot. Tady zajásají milovnice kotníkových bot. Budou se nosit zejména ty s hadím vzorem a také boty kovbojského rázu. Neměly by vás překvapit ani boty s výrazným krokodýlím vzorem.

Pak tu ještě máme kousek, který byl několik let přehlížen, ale letos se vrací ve velkém stylu. Boty, které se perfektně hodí do přechodného období – balerínky. Vyzkoušejte výrazný barevný pár, který přidá nečekaný zvrat každému outfitu.

Přes den je ale stále možné užít si sandálky. A i malé změny v detailech udělají hodně. Přesvědčíme vás, že hranaté špičky vytvářejí úplně nový a svěží vzhled? Navíc se budou nosit i příští sezonu, takže směle do nich. Stejně tak jsou na tom i pásky kolem kotníků. Jsou neuvěřitelně sexy a hodí se ke všemu. Pásky můžete zkusit omotat i kolem nohavic tak, jak vidíte na fotce.

Pásky kolem kotníků a hranatá špička budou hlavními trendy konce léta.
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si naši fotogalerii, kde najdete ty nejlepší tipy na nákup:

Autor: Markéta Luštincová