Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

30 jarních halenek, které můžete nosit k džínám: Jaké jsou v obchodech?

5. dubna 2019 | 06:00

Když zrovna nevíte, co na sebe, a nemáte náladu na ženské šaty, sáhnete nejčastěji po džínách. Jak tuto klasiku snadno osvěžit a dodat jí jarní nádech? Přece halenkou! Vybraly jsme pro vás 30 jarních kousků, které právě teď seženete v obchodech.

Na své si přijdou minimalistky i milovnice potisků. Pastelové barvy jsou trendem každé jaro, stejně jako květiny. Šátkový vzor se neobjevuje jen na šatech, ale seženete ho i na pěkných halenkách. Klasikou jsou i pruhy a puntíky. Hojně jsou zastoupeny i zvířecí vzory a batika. Příjemným zpestřením jednoduchých kousků je perforace (drobné děrování).

Nejenže se skvěle hodí k džínám, ale také jde o kousek, který užijete do přechodného počasí. Také se hodí na mnoho událostí, halenku totiž unosíte do práce, na víkend, ale i na večeři. Stačí obměnit kombinace. 

Nehledejte v tom žádnou složitost. K džínám a halence stačí přidat koženou bundičku nebo oblíbené sako. Na nohy nazujete lodičky nebo tenisky a můžete vyrazit. Prohlédněte si naši fotogalerii jarních halenek. Tyhle právě teď můžete zakoupit v obchodech:

Autor: Markéta Luštincová