Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jarní šaty pro boubelky: Tyhle si užijete až do velikosti 64

2. března 2020 | 06:00

Když přijde na módu pro ženy s větší velikostí, mnoho z nich si stěžuje, že mají problém najít stylové kousky na svou postavu. My jsme pro vás připravily výběr 30 nejkrásnějších šatů, které můžete najít až do velikosti 64, tedy 5XL. Letos je opravdu z čeho vybírat.

Dnes už se dají v běžných obchodech sehnat speciální kolekce s nadměrnými velikostmi. A jedná se o opravdu parádní kousky. I vy si můžete dovolit vzdušné jarní šaty a mnoho trendů, kterými nás obchody každoročně doslova zasypávají. 

Nebojte se sáhnout po košilových šatech nebo zavinovacím střihu, tyto kousky lichotí všem postavám a vy nebudete výjimkou. Pozornost odvedou drobné vzory (letos uspějete zejména s drobnými puntíky) i dlouhé rukávy.

H&M, 899 Kč / Mango, 1599 Kč
Autor: archiv firem

Velikosti šatů, které jsme pro vás vybraly, začínají na čísle 44 a některé z nich pokračují až na neuvěřitelné číslo 64. Seženete je v obchodech Cellbes, Mango, Lindex, Zoot.cz a v mnoha dalších.

Velký výběr jarních šatů v nadměrných velikostech najdete v naší fotogalerii:

Náš tip: V novém čísle magazínu Blesk pro ženy najdete speciál s jarními trendy, módu pro sexy baculky! Připravte se na jaro! Rozhovor s Janou Bernáškovou, celebrity, které se nemohou vystát nebo skvělé recepty na voňavé a pikantní kuře! To vše najdete v aktuálním vydání Blesku pro ženy, které seženete v novinových stáncích, nebo si je můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

 

titulka Blesk pro ženy
Autor: red

Autor: Markéta Luštincová