Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity vědí nejlíp, co si obléknout do letadla. Tyhle kousky najdete v obchodech!

10. března 2019 | 06:00

Než si vše na svou dovolenou zabalíte, nezapomeňte si připravit dostatečně praktický a pohodlný outfit na cestu. Někdy je cestování letadlem zdlouhavé a náročné, proto je třeba si ho alespoň takto usnadnit. Inspirujte se u celebrit, které mají cestovní outfity v malíčku. 

Znáte to – venku je teplo, a v letadle pomalu mrzne. Tohle se dá snadno vyřešit vrstvením. To se hodí, i když létáte v zimě, na ven se nabalíte a v letadle pár vrstev svléknete. Pohodlí je také důležité, ale nemusíte hned vypadat, jako když jdete do tělocvičny – vyvažte pohodlné kousky těmi elegantnějšími.

Meghan Markle, která vyrazila do New Yorku na těhotenský večírek, vyvážila sportovní kousky (legíny, mikinu, kšiltovku a tenisky) béžovým kabátkem. Své udělají i kožená bunda a džíny, kterým sluší jak tenisky, tak i mikina.

V elegantnější podobě to zvládá Alexa Chung. Lacláče spojila s halenkou, balerínkami a trenčkotem a my jsme si u ní zamilovaly rovnou dva outfity. Ten druhý je pořádně navrstvený a sladěné barvy mu dodávají ještě větší šmrnc.

Alexa Chung ve dvou cestovních outfitech.
Autor: profimedia.cz

Nemusíte se ale upínat jen na kalhoty. Jessica Alba vsadila na delší pruhované šaty, které ji nikde neškrtí, přes ně přehodila kardigan a parku. Do letadla jí navíc stačí kufr, kabelka jí nikde nepřekáží. Místo tenisek obula slip-on botky. A není jediná, která šaty volí. Diane Kruger oblékla košilové šaty s robustními botami.

Jessica Alba a Diane Kruger
Autor: profimedia.cz

Pokud neletíte na moc velkou vzdálenost, vezměte si příklad z Kate Bosworth. Oblékla si pohodlný overal a zvládla to i na pohodlnějších (sloupových) podpatcích a s menší kabelkou. Všechny modely slavných a podobné kousky, které si můžete koupit, najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová