Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zimní móda do kanceláře: Připravte se na nový rok!

Fotografie
30. prosince 2018 | 06:00

V zimě je někdy složitější naplánovat si opravdu skvělý outfit. A co teprve, když jde o outfit do práce. Musíte totiž oblečení zkombinovat tak, aby vám bylo teplo a zároveň abyste byla elegantní. Díky několika radám zvládnete obojí a zimní módu začnete milovat.

V první řadě si pořiďte opravdu kvalitní kabát. Měl by být vlněný a dlouhý, jedině tak vás zahřeje. Nebojte se do něj investovat, kvalitní kousek vám vydrží léta. Nejlepší volbou bude županový nebo oversize kousek. Tyto dva typy budou vždy v kurzu, a navíc se pod ně dá dobře vrstvit oblečení.

Zaměřte se na jednoduchost. K černému kabátu oblékněte bílý rolák a k této minimalistické kombinaci přidejte kostkované kalhoty. Ty celý look ozvláštní. Obléknout se můžete i do jedné barvy, kterou stačí rozzářit třeba vzorovanou kabelkou.

5427591:gallery:true:true

Jaké další kousky nosit do práce, kde je potřeba dodržet dress code? Tak třeba pracovní kostýmek, pod který navrstvíte rolák, vyzkoušet můžete i manšestrový oblek, který přece jen víc zahřeje. Dalším vhodným materiálem jsou tvíd nebo kůže. Chybět by vám neměla třeba kožená pouzdrovka.

5427588:gallery:true:true

Pokud upřednostňujete šaty, pod dlouhý kabát oblékněte ještě delší šaty a k této kombinaci přidejte kozačky nad kolena. Zima k vám nebude moct. Vhodné budou nejen elegantní šaty, ale i šaty pletené.

5427600:gallery:true:true

Prohlédněte si naši inspiraci ve fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová