Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Vybraly jsme za vás: Kabáty do 2000 korun!

7. prosince 2018 | 06:00

Kabát je nezbytnou součástí zimního šatníku. I ten podléhá sezonním trendům a my prostě nikdy neodoláme a každý rok bychom si nejradši pořídily nový. Našly jsme pro vás kousky, při jejichž koupi neutratíte více než 2000 korun. Kde je seženete?

S kabáty je to jednoduché, doma mějte jeden kvalitní kousek, za který si připlaťte. Díky správné volbě materiálů vám může vydržet několik desítek let. Koukejte tedy na složení, měl by obsahovat alespoň 70 procent vlny. Nebo můžete sáhnout rovnou po kašmíru.

Pak jsou tu ale i sezonní trendy, které nás každoročně lákají, a za ty nemusíte dávat celé jmění. Letos nás okouzlilo hned několik trendů. Kostkované kabátky jste tento rok určitě nemohla přehlédnout. Jsou zkrátka všude. Nejlevnější kousek najdete v obchodě F&F za 899 korun.

Dalším velkým trendem jsou divoké zvířecí vzory. Zebra, leopard nebo tygr – to je jedno, odvažte se! Parádní kousek najdete třeba v obchodě Stradivarius za 1199 korun. Frčí i umělé kožíšky a prošívané kabáty, které ocení ty největší zmrzlíci. Podívejte se na výběr těch nejhezčích a nejlevnějších kabátků, které právě teď najdete v obchodech:

Autor: Markéta Luštincová