Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Absolutně nadčasový zimní šatník podle Carrie Bradshaw! Co vám prostě nesmí chybět?

3. prosince 2018 | 06:00

Jakmile se začne mluvit o šatníku, určitě alespoň některým z nás přijde na mysl seriál Sex ve městě – a skvěle oblékaná Carrie Bradshaw. Ať už máte tento seriál v lásce nebo ne, určitě se můžete inspirovat jeho – tentokrát zimní – módou. 

Carrie byla (a stále je) ženou, která má módu v malíčku. Vždy vypadala sexy a asi každá z nás si pamatuje její slabost pro luxusní boty. My pro vás vybraly kousky, bez kterých by se Carrie v zimě neobešla, včetně jejích oblíbených bot. Navíc v závislosti na módních trendech této sezony, kdy se opět do hry vracejí 90. léta, je šatník Carrie Bradshaw aktuálnější než kdy předtím.

Začneme tím nejpotřebnějším – místo kabátu oblékněte chlupatý kožich! Carrie moc dobře věděla, že se dá nosit kamkoliv. Využívala ho ve volném čase i na silvestrovské párty. Stejně tak je důležitý i svetr. Carrie upřednostňovala roláky v pastelových barvách, které krásně rozzáří pochmurné ulice.

Ani v zimě nezanevřela na sukně. Teplota neměla na její styl vliv, a tak si ke kabátku oblékla vzdušnou plisovanou sukni nebo šla na párty v extravagantním volánkovém modelu. 

Zatímco v létě sázela na vzor květin, v zimě se přikláněla ke klasické kostce – tartanu. Když si zrovna neoblékla tartanové kalhoty nebo šaty, milovala v tomto vzoru zejména doplňky.

Ve fotogalerii si prohlédněte její outfity a podívejte se, kde podobné kousky koupit:

A nakonec její oblíbená partie – boty. Tentokrát se ale nejedná o luxusní lodičky či sandálky, kterých měla plný botník. Carrie věděla, že černé vysoké kozačky mají své kouzlo, hodí se ke všemu a vypadají sexy. Když zrovna neměla náladu na  kozačky, zvolila kotníkové boty, a aby své nohy udržela v teple, ke krátké sukni oblékla nadkolenky.

5373210:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová