Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kraťasy i do práce? Zkuste zkrácené kostýmky!

27. července 2018 | 06:00

Chodit do práce, kde máte nařízeno oblékat se podle dress code, může být zejména v létě otravné. Pořiďte si proto kostým s kraťásky, využijete ho i pro své volné chvíle. V práci však dbejte na určitá pravidla. Jaká? A kde takový kostým zakoupíte?

Na dlouhé kalhoty nemáte náladu? Co takhle kraťasy? Překvapivě se hodí i do práce. Ale pozor, ne denimové, ty si nechte na volný čas. Kraťasy zvolené do práce by měly sahat alespoň do půlky stehen a mělo by se jednat o volnější materiály. Letos se prodávají dokonce v kombinaci se saky.

Díky tomu získáte letní kostýmek, který ale můžete nosit kamkoliv. Záleží jen na tom, jak ho zkombinujete. S teniskami nebo sandálky do města, se sexy sandálky na párty a s lodičkami nebo oxfordkami do práce. Nic vám samozřejmě nebrání nosit volné kraťasy i sako zvlášť, a utvořit tak zcela nové outfity.

Do práce volte nejlépe jednobarevné kostýmky, jako je najdete třeba v obchodě Mohito, kde zakoupíte sako za 899 korun a kraťasy za 599 korun. Nebo vsaďte na pruhované. Pruhy vám navíc prodlouží postavu a opticky vás zeštíhlí. V obchodě Mango seženete sako za 1299 korun a kraťasy za 799 korun.

Mango, sako: 1299 Kč, kraťasy: 799 Kč
Autor: archiv firem

Pokud jste odvážnější a práce vám to umožňuje, vyzkoušet můžete i květovanou variantu. Nádherný kousek seženete třeba v obchodě Reserved, sako zde stojí 1599 korun a kraťasy 799 korun. Jestli sháníte luxusnější kousky, zajděte si třeba do obchodu Pietro Filipi.

Reserved, sako: 1599 Kč, kraťasy: 799 Kč
Autor: archiv firem

V naší fotogalerii se podívejte na outfity i tipy na nákup:

Autor: Markéta Tošnarová