Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Branky, body, kokoti: Kroucení prdelkou a pokoj všem šovinistům dobré vůle!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Kroucení prdelkou a pokoj všem šovinistům dobré vůle
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
23. prosince 2018 | 06:00

Znáte takové ty vtipy, u kterých se stydíte za toho, kdo je řekne? Jeden takový pověsil na svůj Facebook lidovecký politik Marian Jurečka – moc jsme se nasmáli vzpomínce na dobu, kdy ženy ještě nebolela hlava, a tak rodily až do roztrhání rodidel. Dejte si Jurečku i další šovinisty minulého týdne. 

Na co by se tak moderátor mohl zeptat někoho, kdo je ve svém oboru fakt dobrej, nejlepší v celé Evropě? Pokud tipujete, že na to, jak to dokázal, co bylo nejtěžší, nebo tak něco, jste vedle jak ta jedle. Schválně se podívejte na nový díl oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti! 

Zveme vás v něm i na jednu super předvánoční akci, bohužel jen pro tatínky, protože maminky patří – kam? K plotně, přece! Tak my mizíme matlat vanilkové rohlíčky a v lednu se uvidíme. Pokoj všem šovinistům dobré vůle! 

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...