Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svetr a džíny: Jak klasickou kombinaci nosit, aby to nebyla nuda

Fotografie
4. listopadu 2018 | 06:00

Výhoda této kombinace je, že svetr i džíny má doma každá z nás. Je to tak prosté a budete se divit, na kolik způsobů se dají tyto dvě věci nosit. Jak docílit toho, aby i tato kombinace vypadala mimořádně?

Obyčejná kombinace džínů a svetru se dá parádně ozvláštnit. Určitě záleží na tom, jaké džíny a svetr doma máte. Sáhnout můžete po úplně jednoduchém svetru, ale i po výrazně barevném s módními aplikacemi třásní, perliček nebo výšivek.

Klasický jednoduchý rolák je skvělý zejména při vrstvení, oblékněte ho tedy pod sako, které přepásáte páskem, nebo ho jen zastrčte do kalhot a přidejte zajímavé doplňky, třeba v podobě kabelky.

Vyzkoušet můžete i kombinaci s náhrdelníky. Pokud se lépe cítíte ve sportovnějším stylu, přes rolák a džíny přehoďte kabátek nebo bundičku, obujte tenisky a přidat můžete i kšiltovku. Rolák by vám zkrátka neměl chybět!

5245221:gallery:true:true

Volnější, nebo dokonce oversized svetry se více hodí ke skinny džínám. Vyvážíte tak objem. Pod volnějším svetrem můžete nechat vykukovat košili, ať už její spodek, límeček nebo rukávy, vždy bude model vypadat úplně jinak.

5243953:gallery:true:true

Další proměnou bude i to, když na svetr oblečete koženou nebo denimovou bundu nebo když na úzké džíny navléknete semišové kozačky nad kolena. Taková kombinace je s větším svetrem naprosto neodolatelná! Využít můžete i svetrové šaty nebo delší kardigan, pod který můžete opět navrstvit rolák. Tak hurá do nových kombinací! Inspirovat se můžete i v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová