Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Boty, které budou trendy na podzim: Těšte se na pohodlí i retro!

15. srpna 2018 | 06:00

První podzimní novinky se pomalu začínají objevovat ve všech obchodech. Pojďte se podívat na nejvýraznější trendy v obuvi pro tento podzim.

Výrazný prvek nastávající sezony jsou jednoznačně vysoké podrážky u tenisek. Ty jsou pak mnohdy zdobené různými nápisy nebo obrázky. Vedle toho, že jsou boty na vysoké podrážce módní, jsou navíc i pohodlné, a ještě vám přidají pár centimetrů navíc. A to se hodí, co říkáte?

Zapátráme i v minulosti, protože vedle striktně špičatých bot bude in i špička hranatá. Tento typ obuvi se hojně objevoval na módních přehlídkách a je jisté, že se promítne i do nabídky v obchodech. Troufnete si zase na takové boty?

Pokud chcete být nepřehlédnutelná, možná jste si už na jaře pořídila kovbojské boty. Tento trend pokračuje i nadále a věřte, že tyhle boty unosíte jak k džínám, tak k rozevlátým sukním. Pro odvážné v obchodech budou na výběr i divoké vzory. Ano, zvířecí potisky se vrací! Kupte si boty s leopardím, zebřím nebo hadím vzorem.

Všechny boty a tipy na nákup si projděte v naší fotogalerii:

Až se trochu ochladí, přijde čas kozaček. Letos frčí kožené kozačky na podpatku, které na noze trochu odstávají, jelikož mají rovný střih. Podpatek volte podle sebe, ale pokud se chcete držet letošních trendů, sáhněte po silném šikmém podpatku nebo po cylindrickém, který je silný a kulatý.

5118817:gallery:true:true

Pokud jste vyznavačkou drsnějšího vzhledu, přijdete si na své s botami ve vojenském stylu. A pro ty, které mají raději klasiku, tu jako každý rok budou i běžné kotníkové boty jako chelsea boots a polobotky jako třeba oxfordky. Investujte do této obuvi, protože ta z módy nikdy nevyjde!

Autor: Markéta Luštincová