Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Toužíte po luxusních botách, jako měla Carrie? Našly jsme jejich levnější varianty!

1. srpna 2018 | 06:00

Zakoukala jste se do velmi drahých bot a musíte na ně pořád myslet? My jsme pro vás našly levnější varianty drahých kousků, které vypadají téměř identicky. Po kterých sáhnete?

Přestože vám rozpočet nedovoluje zakoupit si opravdu drahé a luxusní oblečení, stačí chvilku pátrat v obchodech a můžete najít téměř stejné kousky za mnohem nižší cenu. My jsme tuto práci udělaly za vás a vybraly jsme 12 párů, za které nemusíte dát celou svou výplatu.

Asi největší cenový rozdíl jsme zaznamenaly u bot od návrháře Roberta Cavalliho, které stojí 20 309 korun – tady vám nepomůže ani padesátiprocentní sleva – a podobných bot jsme našly za 999 korun v obchodech spoustu. Takové botičky si můžete vzít na rande nebo na večírek.

Za nejlepší kousek na léto považujeme pohodlné ploché sandálky v metalické zlaté barvě. Díky zlaté krásně vynikne opálení a minimalistický model obujete snad ke všemu. Přesně takový prodává značka Michael Kors za 16 929 korun. Nezoufejte, obdobný model jsme pro vás našly za 799 korun. Tak hurá na nákupy!

Na náš výběr bot se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová