Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sandálky na podpatku: Z práce rovnou na večírek!

18. července 2018 | 06:00

Po pracovním dnu se chystáte jít za zábavou, ale nemáte moc času na to, přeměňovat svůj outfit? My pro vás našly sandálky, které můžete vzít nejen do práce, ale i na párty.

Pokud máte v práci opravdu přísný dress code, otevřené sandálky bývají povoleny pouze při opravdu velkém horku. Na to nezapomínejte a boty si vezměte s sebou do práce, tam je před cestou na večerní zábavu přezujete.

Ženy, kterým podpatky nedělají problémy, mohou zvolit podpatek jehlový. Asi nejkrásnější kousky najdete v obchodě Zara. Pokud podpatky vůbec nenosíte a nehodláte se do toho pouštět ani v případě večerních akcí, i pro vás jsou zde krásné varianty v podobě plochých a zdobených sandálků. Třeba v obchodě Deichmann jsou za 699 korun nebo jsou na Zoot.cz za 1199 korun.

Zlatou střední cestou je sloupový podpatek. Je stabilnější a pohodlnější. V obchodech seženete mnoho modelů. V obchodech Humanic najdete opravdu zdobné kousky za 1599 korun a jednodušší kousek v zelenkavé barvě a se stříbrným podpatkem je v obchodě Reserved za 999 korun.

Reserved, 999 Kč
Autor: archiv firem

Vybraly jsme pro vás ty nejhezčí kousky, podívejte se na ně v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová