Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bez těchto bot na dovolenou nejezděte! Jaké páry vám rozhodně nesmějí chybět?

19. června 2019 | 06:00

Boty jsou nedílnou součástí každé dovolené. Ať už plánujete projít všechny památky nebo spíš relaxovat u moře, budete potřebovat alespoň dva páry. Jaké boty si tedy vzít s sebou?

Ráda byste si na dovolenou zabalila ty krásné nové sandálky na jehlovém podpatku? Tak na ně radši hezky rychle zapomeňte, zvlášť pokud nemáte v kufru místa nazbyt! Za prvé: jehlové podpatky vezmete tak maximálně jednou na párty nebo na drink do baru a v kufru vám budou zabírat úplně zbytečně místo. A za druhé: Nové boty nemáte prošlápnuté a budete z nich pravděpodobně nešťastná.

Jaké boty jsou nejlepší?

Místo podpatků sázejte na pohodlnost a berte si takové boty, o nichž víte, že vám nedělají puchýře a nebudou vás na dovolené trápit. Navíc je důležité přemýšlet o tom, zda je využijete více než jednou.

Základem jsou boty bez podpatku. Přesně v těch můžete prozkoumávat město. Budou se vám tedy hodit sandálky. Připravené ale mějte i tenisky nebo espadrilky s jutovou podrážkou. Ty využijete na večerní procházky a také do letadla.

Plné boty je dobré mít při ruce i pro případy, kdy se rázně změní počasí. Pokud do espadrilek investujete a pořídíte si kvalitní materiál, zvládnete v nich hravě celou dovolenou.

5044252:gallery:true:true

K vodě si vezměte žabky, u těch totiž nevadí ani to, když je namočíte. Pokud nejste jejich milovnice a dáváte přednost elegantnějším kouskům, můžete si zvolit třeba pantoflíčky nebo sandály na klínku.

Projděte si naši fotogalerii a najděte si ty nejideálnější boty pro svou dovolenou:

Autor: Markéta Luštincová