Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na malé černé zapomeňte: V létě to chce bílé šaty!

Fotografie
8. července 2018 | 06:00

Černé šaty jsou jistě nutností každého šatníku, hodí se totiž kamkoli. My ale potvrzujeme, že na léto se mnohem více hodí šaty bílé. Jak je nosit místo malých černých?

Bílé šaty zvýrazní vaše opálení více než šaty černé a stejně tak se hodí kamkoliv. Jen je důležité vybrat takový model, který bude univerzální, abyste je mohla vzít na dovolenou, do práce, kina i na procházku. Samozřejmě si můžete pořídit víc modelů, protože bílých šatů není nikdy dost.

Univerzálním kouskem budou šaty co úplně nejjednodušší a v délce nejlépe ke kolenům. Vhodné jsou třeba šaty košilové, které se hodí kamkoli a sluší každé ženě. Ničemu neuškodí krajka nebo perforování.

Pokud šaty chcete využívat spíše ve svém volném čase nebo na dovolené, odvažte se s kousky, které mají odhalená ramena, výrazné volánky a jsou místy průsvitné.

5049822:gallery:true:true

Do práce k šatům oblékněte sako a boty na podpatku. Na dovolené uvítáte parádní kombinaci s denimovou bundou. Když už je chladněji, neokoukatelnou kombinací bude ta s koženou bundou nebo s khaki parkou. Kontrast něžných šatů a vojenské bundy je zkrátka dokonalý. Navíc k bílým šatům obujete jak elegantní sandálky, tak tenisky.

5049804:gallery:true:true

Na všechny outfity se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová