Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Outfity pro každou příležitost: Jak být za dámu i za femme fatale

7. února 2018 | 06:00

Valentýn se blíží, a proto stojí za to uvažovat o koupi nějakého pěkného kousku na rande. Tak, aby to potěšilo vašeho partnera i vás samotnou. Vyzkoušejte také jiné kombinace než klasické červené šaty, i když těmi rozhodně nic nezkazíte. My vám ukážeme několik outfitů, které se pro tuhle příležitost hodí! 

Červená je jednoznačně barva svatého Valentýna, pokud však preferujete něžnost, zvolte světle růžovou – neboli baby pink – barvu ve spojení s krajkou. Romanticky působí také plisované a tylové sukýnky. Správný efekt vyvolá i materiál. Samet, krajka a satén působí nejen luxusně, ale i svůdně.

A jak se obléci podle příležitosti? Klasikou na Valentýna je samozřejmě večeře. Pojďte projednou zapomenout na klasické červené šaty a vyzkoušejte novou kombinaci. Vínová romantická sukně bude skvěle vypadat s lodičkami a krémovými doplňky.

 

Na večeři
Autor: archiv firem
Sukně: Zoot, 1949 Kč, svetr: F&F, 699 Kč, náušnice: F&F, 179 Kč, kabelka: Mohito, info o ceně v obchodě, lodičky: F&F, 499 Kč

Večer se může jít nejen na jídlo, ale třeba i jen na drink do baru. Na takovou akci bude vhodné rudé tílko spolu se sáčkem a originálním psaníčkem. Nezapomeňte na podpatky!

Do baru
Autor: archiv firem
Tílko: H&M, 599 Kč, sako: Reserved, 1499 Kč, kalhoty: Zoot, 799 Kč, psaníčko: Zara, 999 Kč, náramek: Lindex, 149 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč

Rande může být i o zážitcích. Pokud vás váš milý chce vyvést do kina nebo na koncert, oblékněte tmavé krajkové šaty s červenou bundou nebo kabátkem, ten slaďte s červenými botami. Tentokrát nemusí být ani na podpatku, záleží na vás. Ideální však budou kotníkové boty. Přidejte pěkné náušnice a můžete vyrazit.

Do kina
Autor: archiv firem
Šaty: Mango, 1299 Kč, bunda: Zoot, 1799 Kč, kabelka: Zoot, 939 Kč, náušnice: Lindex, 149 Kč, boty: Stradivarius, 799 Kč

Kreativnější páry si mohou zajít třeba do galerie. V tom případě zvolte delší sáčko. Romantické duše mohou obléknout něžně růžovou krajkovou halenku a odvážnější si pod sáčko mohou vzít jen body. K sáčku přidejte světlé džíny, které romantiku podpoří. Místo kabelky vám postačí psaníčko.

Do galerie
Autor: archiv firem
Sako: Reserved, 1499 Kč, halenka: Zara, 549 Kč, džíny: Lindex, 799 Kč, psaníčko: Mohito, info o ceně v obchodě, lodičky: Deichmann, 699 Kč, hodinky: Zoot, 2399 Kč

Pokud plánujete trávit Valentýna doma, zkuste rudou košilku s doplňkem a rudými lodičkami. Pokud se na poslední chvíli rozhodnete někam přece jen vyrazit, oblékněte na tuto kombinaci klasické červené nebo černé šaty. Pěkně bude vypadat i sukně se sakem, které pouze přehodíte přes sexy červené nebo černé bodýčko.

Pro domácí potěšení
Autor: archiv firem
Košilka: Zoot, 769 Kč, lodičky: Zoot, 3799 Kč, náhrdelník: F&F, 259 Kč

Jestliže váš partner svatého Valentýna nerad slaví, vytáhněte ho alespoň na procházku, kam se můžete také pěkně vyfiknout. Denimová sukně s volánky působí romanticky, pruhované tričko vám zase propůjčí francouzský šarm. Dodejte mu trochu šťávy za pomoci pěkné brože, kterou můžete připnout i na kabát. Na nohy nazujte kotníkové boty nebo bílé tenisky.

 

Na procházku
Autor: archiv firem
Kabát: Reserved, 1799 Kč, sukně: Reserved, 899 Kč, tričko: H&M, 299 Kč, batůžek: Lindex, 999 Kč, boty: Zoot, 3599 Kč, sada broží: Mango, 499 Kč

Jaký outfit si nejen na Valentýna vyberete? Inspirujte se naším výběrem:

Jak se obléknout na Valentýna? Na to se můžete podívat v našem videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovic

Autor: Markéta Tošnarová