Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak přežít aprílové počasí? Tyto kousky vás zachrání!

Fotografie
2. dubna 2018 | 06:00

Období, kdy už se pomalu blíží jaro, ještě stále není počasí na lehkou bundičku, ale na kabát už je horko, je asi nejtěžší pro volbu oblečení. V čem pomalu přivítat jaro, aby vám nebyla zima?

Někdy je opravdu těžké přežít toto přechodné období. Co si ho takhle trochu ulehčit několika kombinacemi, které jsou jak stylové, tak i hřejivé? Vše je v kombinování zimních věcí s těmi jarními.

Začněte tím jednodušším. Zimní kabát vyměňte za trenčkot, pod něj klidně oblékněte ještě jednu bundu nebo teplý svetr. Jedná se o kousek, který je přímo určený pro vrstvení. Kabát můžete vyměnit i za koženou bundičku, ale pozor – ne za černou, ale za barevnou! Jedině tak přivítáte jaro ve velkém.

Pokud už se nemůžete dočkat jarních sukní a šatů, přehoďte přes ně teplý svetr. Kombinujte délky i materiály, k oversize svetru klidně plisovanou midisukni. Svetr můžete obléknout i ke kratší sukni, ke které se pak ještě hodí barevné punčocháče.

4892258:gallery:true:true

Obměňte i džíny, na jarní měsíce je nejideálnější sepraný denim. Zvolte ty klasické s vysokým pasem, ty unosíte v jakémkoliv počasí. Tmavé džíny si nechte zase na zimní měsíce. Zandala jste hluboko do botníku už kozačky nad kolena? Tak je opět vytáhněte. Na jaře je hravě unosíte s krátkými šaty a sukněmi.

4892263:gallery:true:true

Další obuví, kterou na jaře plně využijete, jsou bílé tenisky. Jaro je totiž o tom, znovu zapojit světlejší barvy do šatníku, a bílé tenisky vám v tom pomohou. Stejně tak i barevná kabelka. Tu černou odložte a pořiďte si takovou, která váš outfit rozzáří.

Na outfity se podívejte do naší fotogalerie:

Jaký si vybrat trenčkot? Podívejte se na naše video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovic

Autor: Markéta Tošnarová