Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teď letí dámské obleky! Nosí se nejen s jehlami, ale i s tričkem a teniskami

Modelka Aneta Vignerová také ráda nosí obleky.
9. prosince 2017 | 06:00

Máte doma oblek a myslíte si, že ho nikdy nikam nevyužijete? Nebo nosíte zvlášť kalhoty a sako, protože na celý komplet si netroufáte? Co takhle je projednou spojit, uvidíte, jak parádně může tento celek vypadat. Inspirujte se v naší galerii! 

Pokud chcete využívat oblek i ve dne, a to i mimo práci, obujte k němu směle tenisky a klidně i tričko s potiskem metalové kapely. Přes sako pak můžete přehodit kabát, nebo pokud to počasí dovolí, můžete vyrazit jen v saku, pod které můžete obléknout nejen tričko a košili, ale i svetr či mikinu. Nebojte se kombinovat různé styly.

Oblek si můžete vzít i na večerní událost, a to nejen tehdy, když více holdujete kalhotám. Jednou za čas každý rád překvapí a místo pěkných koktejlek můžete obléknout právě kostýmek. Na večer se hodí spíše jednobarevné kostýmky, zaujmete především sametovým materiálem.

I obyčejný kostým udělá parádu s jehlovými podpatky, psaníčkem a pěkným šperkem. Pokud máte odvahu, můžete si vzít sako jen na podprsenku a zapnout ho nebo přepásat páskem. Pro ty méně odvážné je zde možnost obléci pod sako body nebo pleťové přiléhavé tričko, které vytvoří dojem kůže.

3819655:gallery:true:true

Na své si u obleků přišly i celebrity. Nejvíce si ho oblíbila třeba Emma Watson, ale spíše pro slavnostnější příležitosti. Emily Ratajkowski se zhlédla v sametovém kousku, který nosí s krátkým topem. Millie Macintosh se rozhodla pro světle růžovou s kožešinovou ozdobou na rukávech. Dále si oblek oblíbily Lady Gaga, Jessica Hart nebo Gigi Hadid.

3822911:gallery:true:true

Na inspiraci se podívejte do fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová