Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Letos se nosí pruhované košile: Už ji taky máte ve svém šatníku?

24. února 2017 | 06:00

Do ženského šatníku opět vstupuje inspirace pánským stylem. Tentokrát si od mužů "vypůjčíme" košile s tenkým proužkem. Letos na jaře vám rozhodně nesmí ve skříni chybět!

Pokud máte ráda košile a halenky, rozhodně si ihned zamilujete nový jarní trend. Nejedná se rozhodně o žádný odvážný módní výstřelek, ale o kousek, který sluší každé ženě bez ohledu na věk nebo postavu. Proužkaté košile najdete v obchodech v několika provedeních. Můžete sáhnout po klasických s tenkým proužkem a vyštíhleným střihem, které se nejvíce hodí do business outfitu. Trochu ležérnější jsou pak košile s nášivkami, výšivkami nebo potiskem. Ty zase skvěle pasují k džínám nebo džínovým sukním.

Nesmíme zapomenout na další výrazný trend, a to vázanku na břiše, která se nejčastěji objevuje právě na proužkatých košilích. Rafinovaná aplikace snadno zamaskuje větší bříško a oživí i ten nejjednodušší model.

Nejčastější barevnou kombinací je bílá s různými odstíny modré, ale rozhodně seženete i bílou s růžovou nebo naprostou klasiku v černobílé podobě. Záleží už jen na vás, kterou kombinaci máte nejraději.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Trendy boty na jaro! Metalické barvy, semiš i květinové potisky • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ