Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si na jaro bílé šaty jako Amy Adams

16. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Můžete si trochu s předstihem na jaro a léto pořídit šaty, jaké nosí hvězda Amy Adams.

Americká herečka Amy Adams (42) je teď hodně v kurzu. Zazářila totiž v poslední době ve dvou filmech, které sklízejí jeden úspěch za druhým. Jedním z nich je psychologické drama Noční zvířata, kde si zahrála hlavní ženskou roli po boku Jakea Gyllenhaala. Ten druhý je úspěšné sci-fi Příchozí, kde ztvárnila znovu hlavní roli. Amy je oblíbená především kvůli tomu, že se od typických hollywoodských krásek dost liší. Sází totiž především na přirozenost.

Na večírek, který předcházel udílení filmových a televizních cen BAFTA, dorazila ve střídmých krajkových koktejlkách. Podobné si klidně můžete pořídit i vy, uděláte v nich na jaře i v létě parádu. Možná se vám zdá, že na nákup sněhobílých šatů je ještě trochu brzy, ale proč nevpustit do šatníku trochu jara? Vybraly jsme pro vás bílé šaty z aktuálních kolekcí, které si zamilujete.

Buďte jako Amy Adams

Ať už sázíte na přirozenost nebo ne, bílé šaty se ve vaší skříni rozhodně neztratí. Jak vidíte, sluší zrzkám, ale i brunetkám. Blondýnkám doporučujeme trochu nachytat bronz, pak v nich budou také neodolatelné. Na jaře můžete bílé šaty nosit s teniskami a džínovou bundou nebo klidně s botami na podpatku a s nadčasovým trenčkotem.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Topshop.com, cca 1000 Kč, Zoot.cz, 2910 Kč a Zoot.cz, 887 Kč

Video se připravuje ...
73 otázek pro Amy Adams • VIDEO: youtube.com_vogue/BPŽ

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!