Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co si obléknout na silvestra? Máme pro vás tipy na horskou chatu i do baru!

30. prosince 2019 | 06:00

Každá z nás si ideální oslavu silvestra představuje jinak. Někdo touží sedět s přáteli nebo rodinou u rozpáleného krbu v horské chatě, někdo jiný raději protančí celou noc na večírku. Poradíme vám, jak letos zazářit, ať už budete poslední den v roce trávit kdekoliv.

Pokud se s rokem 2019 rozloučíte na večírku, rozhodně byste na něm neměla být v džínách a ve svetru. Chce to něco nápadného! Takže vsaďte na šaty, sukně nebo topy v metalických tónech, které jsou pro každou párty jako dělané. Další možností jsou jednobarevné šaty, ke kterým přidáte spoustu nápadných a především třpytivých šperků.

Jestli nejsou divoké večírky nic pro vás a na silvestra budete raději s nejbližšími přáteli na vlastní poklidnější párty doma, šaty klidně nechte ve skříni. K takové příležitosti se mnohem více hodí pouzdrová sukně nebo kalhoty a rafinovaný top. I když budete doma, nezapomeňte na šperky, líčení i vlasy. Stačí třeba náhrdelník a extravagantní čelenka.

Mnoho lidí tráví poslední den v roce ze všeho nejraději na chalupě. Pokud i vy budete poslední vteřiny roku 2019 odpočítávat u krbu s praskajícím dřevem, klidně u toho mějte na sobě stylové tričko nebo svetr s veselým potiskem, které budou dobře vypadat jak s džínami, tak s koženými kalhotami.

Ve fotogalerii naleznete kousky, které na silvestra užijete: