Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Černá a bílá klasika ovládla červené koberce!

  • 19. dubna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Naomi Campbell (45)

    Na společenské akci amfAR Inspiration se modelka Naomi Campbell postarala o pozdvižení. Nejen tím, že přišla v odvážných bílých šatech Givenchy, pod kterými opravdu nápadně prosvítaly bílé kalhotky, ale i tím, že nejdříve dorazila v humpoláckých černých teniskách. Ty na samotný galavečer vyměnila za bílé tenisky s podpatkem. Model vhodný přes plavky na pláž, ale na červený koberec?

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Moss (42)

    Modelka s bouřlivou minulostí si stejně jako Naomi Campbell nenechala ujít amfAR Gala v Sao Paulu. Na rozdíl od své kolegyně zvolila kontrastní černý model. Krajkové šaty byly sice ultrakrátké, ale Kate si odvážnou délku i po čtyřicítce může dovolit. Škoda jen toho černého saka, které proměnilo outfit v usedlý model.

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Hudson (36)

    Herečka Kate Hudson si zamilovala trendy kalhoty s širokými nohavicemi! A vypadá v nich skvěle. Vhodně k nim oblékla jednoduché černé tílko, ale chyběly nám doplňky. Stačil by náhrdelník nebo řada nápadných náramků. I tak ale vypadá Kate božsky!

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz
  • Julia Roberts (48)

    Na premiéře komedie Svátek matek předvedla Julia Roberts perfektní nohy v kraťasovém kostýmku. Černobílý model herečce perfektně padl, ale jinak to byla celkem nuda. Kalhotový kostým s širokými nohavicemi, na jaký si troufla Kate Hudson, by nás zaujal mnohem více.

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Aniston (47)

    Na stejné premiéře nemohla chybět ani Jennifer Aniston, která hraje po boku Julie Roberts jednu z hlavních rolí. Stejně jako ona také ukázala štíhlé dlouhé nohy v jednoduchém modelu, který nás však nadchl. Zavinovací šaty lemované kůží jsou naprosto bezchybné. Skvěle k nim pasují i minimalistické zlaté šperky a lodičky se stylovým páskem kolem kotníku. Skvělé!

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Sledujte i další outfity slavných žen!

Diskuse ke článku
.