Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Sarah Jessica Parker jako strašidlo, Helen Mirren vítězí!

  • 20. prosince 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Helen Mirren (71)

    Skvělá britská herečka snad zastavila čas. Svůj mladistvý vzhled ukázala na londýnské premiéře dlouho očekávaného filmu Collateral Beauty: Druhá šance, kam dorazila i se svým manželem, režisérem Taylorem Hackfordem. Téměř dvacetileté manželství podle všeho stále perfektně funguje. Helen se od manžela nehnula na krok, neustále se objímali a oba zářili štěstím. Helen navíc opět oblékla dokonalé šaty v oblíbené červené barvě, která jí sedne jako žádná jiná. Nemáme co vytknout, jen tiše závidíme!

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz

  • Lisa Rinna (53)

    Americká herečka Lisa Rinna, kterou si určitě pamatujete z nekonečného seriálu Melrose Place, vypadá i po padesátce fantasticky. Na první pohled je však jasné, že si k mladistvějšímu vzhledu dopomohla nejednou plastickou i estetickou operací. Minulý týden vyrazila ve společnosti své osmnáctileté dcery na večírek v Beverly Hills. Musíme uznat, že v černých šatech jí to opravdu slušelo. Ale ten výstřih už je trochu příliš. Pro dámu tohoto věku by se hodilo něco střídmějšího. Vlasy a make-up jsou ovšem dokonalé!

    Lisa Rinna
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (51)

    Hvězdu Sexu ve městě není třeba představovat. Určitě o ní také víte, že patří mezi módní ikony, které svým vytříbeným stylem inspirují ženy po celém světě. Jak se ale říká, i mistr tesař se někdy utne. Na tiskovou konferenci HBO v Madridu dorazila sice s úsměvem od ucha k uchu, ale v modelu, který se příliš nepovedl. Květované šaty měly nejen divný tvar, ale i nelichotivou délku, která Sarah ubrala centimetry a přidala kila. Černá bundička se k šatům příliš nehodila, a tak výsledný dojem nezachránily ani nádherné fialové lodičky. 

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Carrie nachytá Pana Božského v restauraci s jinou... • VIDEO: youtube.com_kristave/BPŽ

  • Jennifer Lawrence (26)

    Americká herečka Jennifer Lawrence patří mezi největší hvězdy posledních let. Na losangeleské premiéře sci-fi Pasažéři, kde hraje společně s Chrisem Prattem hlavní roli, se opět blýskla v róbě svého oblíbeného módního domu Dior. Ve sněhobílé róbě vypadala zkrátka fantasticky! Jennifer je zkrátka hvězda ve všech směrech. 

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
  • Amy Willerton (24)

    Britská modelka se na udílení cen The Sun Military Awards ukázala v zelených šatech s asymetrickým vzorem a rafinovaně odhaleným ramenem. Šikmé pruhy ovšem opticky nelichotily její postavě, i když je ve skutečnosti bezchybná. Střih byl naopak dokonalý, stejně jako modelčino líčení i vlasy. Škoda, že šaty nebyly jednobarevné. 

    Amy Willerton
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.