Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Sedmdesátiletá Helen Mirren opět všem vyrazila dech!

  • 3. května 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Helen Mirren (70)

    Na 102. ročník společenské akce WHCA dorazila spousta slavných a významných osobností. Nechyběla ani britská oscarová herečka Helen Mirren, kterou celý svět obdivuje nejen pro úžasné herecké výkony, ale i pro mimořádně mladistvý vzhled a perfektní módní vkus. O herečce je známo, že se ani v sedmdesáti letech nebojí barev a rozhodně se nehalí jen do černých modelů. Tentokrát se opět odvázala ve fialové krajkové róbě Dolce & Gabbana. V červené máme Helen mnohem raději, ale i tak jí to opět moc slušelo!

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Watson (26)

    Mladá herečka Emma Watson se od svých stejně starých kolegyň v mnohém liší, a proto je tolik oblíbená. Nenosí žádné krátké šaty, výstřihy ani odhalený pupík, ale i přesto je často na horních příčkách žebříčku nejkrásnějších a nejpřitažlivějších žen světa. Její specialitou je kombinování šatů a kalhot, které se mnohým může zdát usedlé, ale Emma se zkrátka vyzná. V šatech s vlčím mákem a v cigaretových kalhotách – obojí značky Osman – byla jednou z nejlépe oblečených hvězd večera. 

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
  • Adriana Lima (34)

    Modelka Adriana Lima vypadá díky božským křivkám skvěle téměř ve všem. Minulý týden oblékla šarlatovou toaletu s efektním vázáním za krkem, holými zády a svůdným rozparkem. Róba z dílny Juana Carlose Obanda vypadá v kombinaci s metalickými doplňky perfektně! Adriana je pro nás jasnou vítězkou!

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz
  • Sophia Del Carmen

    Americká hudebnice si nenechala ujít předávání hudebních cen Billboard Latin Music Awards, kde předvedla velmi odvážný model. Ten byl složený z krajkovaného body s průstřihy a průsvitné sukně s nekonečně vysokým rozparkem. Nahé modely jsou ve světě slavných trendy a nijak v dnešní době nepohoršují, my ale máme přece jen raději klasické "princeznovské" róby. 

    Sophia Del Carmen
    Autor: profimedia.cz
  • Gina Rodriguez (31)

    Americká herečka s portorikánskými kořeny se minulý týden prošla po červeném koberci na společenské akci Time 100 Gala. Nude šaty s koženou aplikací v dekoltu jsou nádherné, ale hereččině postavě příliš nelichotily. Nevzhledně jí zploštily hrudník a rozšířily boky. Příště to chce rafinovanější střih!

    Gina Rodriguez
    Autor: profimedia.cz

    Sledujte i další povedené i nepovedené modely slavných krásek!

Diskuse ke článku
.