Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Špatně padnoucí šaty zkazí dojem, výstřih není nutností!

  • 25. října 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nicole Scherzinger (38)

    Americká zpěvačka Nicole Scherzinger odcházela z filmového studia Fountain Studios v nádherném metalickém modelu. Díky tomu, že prakticky celý život tančí, má postavu jako ze žurnálu! A tak si klidně může obléknout stříbrné kalhoty s vysokým pasem a k nim zkrácený průsvitný top. Na to, že za dva roky oslaví čtyřicítku, vypadá naprosto neuvěřitelně. Jen s tím výrazným make-upem by mohla trochu zvolnit. Přece jen občas platí, že méně je více.

    Nicole Scherzinger
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Richie (35)

    Adoptivní dcera zpěváka Lionela Richieho herečka Nicole Richie vypadala na červeném koberci božsky. V rudých krajkových šatech Elie Saab s odhalenými zády byla opravdu nepřehlédnutelná. Herečce manželství se zpěvákem kapely Good Charlotte Joelem Maddenem i mateřství opravdu svědčí. Už to dávno není ta holka s barevnými vlasy a problémy s váhou. Skvělé!

    Nicole Richie
    Autor: profimedia.cz
  • Karrueche Tran (28)

    Americká modelka a herečka se sice narodila v Americe, ale za svůj nevšední vzhled vděčí mamince z Vietnamu a tatínkovi Jamajčanovi. Na předávání cen EMA Awards v Los Angeles byla díky svému exotickému vzhledu i odvážným šatům středem pozornosti. Přestože šaty odhalovaly opravdu hodně, bylo to ve vší počestnosti. To, co mělo zůstat zakryto, zůstalo zakryto. A nám se odvážné šaty na mladé herečce opravdu líbí!

    Karrueche Tran
    Autor: profimedia.cz
  • Tilda Swinton (55)

    Éterická Tilda Swinton rozhodně není typická hollywoodská kráska. S dlouhými vlasy a v růžových šatech ji prostě nikdy neuvidíte. Ani tentokrát se nic nezměnilo. Na losangeleské premiéře filmu Doctor Strange, kde hraje jednu z hlavních rolí, se objevila v zelených metalických šatech. Nevšední odstín herečce moc slušel, ale střih vrchního dílu šatů ne. Opticky jí totiž nafoukl ramena i hrudník, a zdeformoval tak herečce celé tělo.

    Tilda Swinton
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel McAdams (37)

    Další hvězdou filmu Doctor Strange je i Rachel McAdams, a tak ani ona nemohla na slavnostní premiéře chybět. Ke speciální příležitosti oblékla elegantní róbu Versace s nápadnou aplikací připomínající uzel. Stejně jako šaty byly dokonalé i make-up a účes. Rachel to tentokrát vyhrála na plné čáře!

    Rachel McAdams
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se na herce z filmu Doctor Strange na slavnostní premiéře! • VIDEO: youtube.com

Diskuse ke článku
.