Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl od A do Z: Tři zimní outfity pro každou postavu! Inspirujte se

Styl od A do Z
26. prosince 2016 | 06:00

Zapomeňte na to, že se v zimě zahalíte do černého kabátu a nějak ten mrazivý čas přečkáte. V zimě si můžete s oblečením hrát úplně stejně jako v ostatních ročních obdobích. Poradíme vám tři stylové kombinace, ve kterých do zimní šedi rozhodně nezapadnete!

Obyčejný zimní kabát můžete vyměnit za stylový a hřejivý kožíšek. Tedy jen v případě, že máte odvahu a budete se v něm cítit dobře. V čem se ale bude cítit skvěle snad každá žena, jsou roláky, které jsou letos absolutním hitem. Snažte se je zakomponovat do každého outfitu, rozhodně neuděláte chybu. Rolák bude vypadat skvěle nejen pod zmiňovaným kožíškem, ale i pod jakýmkoliv kabátem nebo bundou. Když úplně nemrzne, nahradí vám i šálu.

Rozhodně v zimě nenoste jen kalhoty! Stačí si pořídit svetrové šaty, ke kterým obujete kozačky, a zimní elegantní model je na světě. Šaty navíc unosíte i na jaře třeba s teniskami. A pokud přece jen v zimě dáváte přednost opravdu maximálnímu pohodlí, vsaďte na klasiku v podobě padnoucích džín a kabátu v pánském střihu. Nasaďte čepici, zamotejte se do šály a můžete vyrazit. Rozhodně nebudete za šedou myšku, ale zároveň vám bude krásně teplo.

Na tři zimní outfity se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 3 stylové módy outfity pro každou postavu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Zde sledujte módní seriál Styl od A do Z!