Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní trendy pro rok 2016: Troufnete si na ně?

  • 10. ledna 2016 | 06:00

    Rok 2016 s sebou přináší i mnoho změn ve světě módy. Připravily jsme pro vás seznam aktuálních trendů, které by si podle módních guru měla osvojit každá žena. Otázkou zůstává, jestli si na občas trochu výstřední, ale velmi praktické a pohodlné kousky a kombinace někdo vůbec troufneme. Co myslíte?

  • Zkrácené zvony

    Loni oslavily velký comeback zvonáče. Letos budou obrovským hitem také, ale ve zkrácené délce nad kotníky. Pokud jste si zvonové džíny neoblíbila, pravděpodobně vás nenadchnou ani ty, ve kterých budete "čekat velkou vodu". Pokud se přece jen odvážíte, můžete je nosit už teď v zimě s kotníčkovými botami nebo hřejivými návleky.
    Zara, 699 Kč
    Autor: archiv firem
  • Culottes

    Co se týče kalhot, velmi výrazným trendem jsou tzv. culottes, které se do našich českých obchodů dostaly už v loňském roce. Kulotky, jak se jim u nás přezdívá, mají širší, někdy i velmi široké nohavice a končí pár centimetrů nad kotníky. Pro ženy malého vzrůstu jsou tak absolutní tabu. Na první pohled si kulotky můžete splést s midisukní.
    Mango, 1199 Kč
    Autor: archiv firem
  • Rukávy do zvonu

    Letos nefrčí jen nohavice do zvonu, ale i rukávy. Můžete si vybrat, jestli zvolíte jednoduchou halenku s jemně rozšířeným dlouhým nebo tříčtvrtečním rukávem nebo dáte přednost extravagantní etno blůzce s opravdu hodně širokými a nápadnými zvony.
    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem
  • Šaty přes kalhoty

    Trendy mluví jasně! Ve skříni by letos žádné ženě neměly chybět jednobarevné pleteninové nebo košilové šaty, které jsou v kombinaci s kalhotami obrovským hitem aktuální sezony. Stejně populární kombinací bude letos i rolák s šaty bez rukávů.
    Zara, 259 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pokud nejste zrovna příznivcem vysokých podpatků, můžete jásat. Obchody s obuví totiž letos zaplaví lodičky a sandálky s nízkým širokým podpatkem, kterému se ve světě přezdívá babiččin. V takových "bačkůrkách" hravě zvládnete celý den běhat po městě nebo protančit noc!
    TopShop, cca 1800 Kč
    Autor: archiv firem
  • Tenké šály

    Tenounké šály jsou pro nás naprostou novinkou. Tenhle čerstvý hit splňuje pouze estetickou funkci, zahřát vás nedokáže. Ale na jaře bude spolu s koženou bundičkou nebo tenkým bomberem vypadat skvěle.
    Asos.com, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Malé messenger kabelky

    Žádné velké kabelky, batohy ani psaníčka, letos jsou největším hitem malé messenger kabelky, do kterých se vám vejdou jen mobil, peněženka a klíče. Trochu nepraktické, ale vypadají skvěle!

    Mango, 899 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.