Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Zvládněte zimu se stylem jako modelka Elle Macpherson

23. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Ve velkých mrazech se můžete inspirovat třeba nestárnoucí modelkou Elle Macpherson, která se klidně zachumlá do pleteného svetru a ušanky.

Mrazivé dny na horách i doma se dají zvládnout stylově. Stačí jen, abyste se nebála, že v teplém oblečení nebudete dostatečně sexy, a věřila si. Kožešinová ušanka, pletený svetr a zateplené kozačky jsou základ!

Přes takový model pak už stačí jen přehodit teplou péřovou bundičku nebo huňatý kožíšek a stylový model hodný Aspenu je na světě. Pod svetr si nezapomeňte vzít stylovou kostkovanou košili, ať děláte parádu i uvnitř v kavárně nebo u krbu na chatě.

Buďte jako Elle Macpherson

Model nestárnoucí australské modelky můžete klidně okopírovat. Jen vyměňte černé legíny za černé kalhoty nebo skinny  džíny. Bude vám větší teplo, ale hlavně si na vás nebudou ukazovat. Protože legíny se místo kalhot prostě nenosí, ať máte postavu modelky nebo ne. To by měla Elle vědět!

Elle
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Svetr: Bonprix, 499 Kč, košile: New Yorker, 399 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 989 Kč, boty: Baťa, 3999 Kč a ušanka: Orsay, 549 Kč