Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! Elegantní, sexy i seriózní!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak!
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
12. prosince 2016 | 06:00

Malé černé šaty by měly být základem každého ženského šatníku. Rozhodně však nemusí mít každá žena ve své skříni jeden typ – to by byla trochu nuda! Podívejte se, že jednoduché černé šaty mohou být nejen univerzální a nadčasové, ale i rafinované a sexy!

Šaty, které milovala i Marilyn Monroe nebo třeba Audrey Hepburn, by měly být nedílnou součástí vašeho šatníku. Nebojte se do nich investovat, protože pak máte opravdu jistotu, že nikdy nevyjdou z módy. Navíc se hodí téměř ke každé příležitosti, snad jen kromě události, kde je požadována velká večerní róba. Nezapomeňte na doplňky, černé šaty si zaslouží opravdu nápadné šperky, kabelku i boty. 

Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Já jsem pro vás připravila tři outfity, které jasně dokazují, že černé šaty mají tisíce podob. V prvním modelu hrají prim především krajková aplikace na šatech a decentní volánky, které je dělají hravějšími a méně upjatými. K takovým šatům jsem vybrala červené sandálky na podpatku, zlaté psaníčko a dlouhé metalické náušnice. Odvážné ženy mohou modelu dodat rockovější šmrnc koženými rukavičkami. Druhé šaty jsou jako stvořené pro štíhlé a odvážné ženy. Díky asymetrickému vršku, který odhaluje rameno i celou ruku, jsou mnohem více sexy, než kdyby měly prvoplánový výstřih. A protože jsou opravdu výrazné, stačí přidat psaníčko a lodičky třeba v pudrovém odstínu a oblíbené náušnice.

Samozřejmě ani klasika v podobě černých šatů s krátkým rukávem a délkou těsně pod kolena není out. Já jsem vybrala šaty s lehkými odlesky modré, které z různých úhlů mohou vypadat i jako kožené. Ke střídmějšímu základu se skvěle hodí nepřehlédnutelný náhrdelník.