Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Slevy na e-shopech: Pořiďte si nové letní kousky za akční ceny!

4. července 2016 | 06:00

Letní slevy zaútočily nejen na kamenné obchody, ale i na e-shopy. Takže pokud nemáte čas nebo chuť vyrazit do obchodů, nakupte si zbrusu nové letní kousky z pohodlí domova. Prozkoumaly jsme pro vás pár internetových obchodů a vybraly ty nejlepší kousky.

Už dávno neplatí, že v kamenných obchodech mají lepší výběr. I na internetu je opravdu z čeho vybírat. Můžete "prošmejdit" klasické e-shopy, jako jsou třeba zoot.cz, answear.cz nebo třeba different.cz, na kterých najdete široký výběr nejrůznějších levných i dražších módních značek.

Nakupovat z domova dnes můžete i v klasických módních řetězcích, protože většina z nich je už dostupná on-line. Patří mezi ně oblíbené obchody Lindex, H&M, Zara, Esprit, Mango, ale i třeba Tchibo. Objednané zboží si můžete vyzvednout v jakékoliv kamenné prodejně dané značky nebo si ho můžete nechat poslat na vámi zvolenou adresu. Pokud raději než oblečení nakupujete boty, zkuste omrknout e-shopy botovo.cz, botyk.cz nebo třeba spartoo.cz.

Kolik ušetříte?

Některé e-shopy hned zkraje léta lákají až na 70% slevy. Ve skutečnosti je většina zboží zlevněna jen o 30 %. I tak ale na začátku léta ulovíte skvělé kousky, které vám nezruinují peněženku. Na oblíbeném Zootu pořídíte univerzální košilové šaty za 700 korun, v Tchibu zase praktické oboustranné kalhoty za čtyři stovky.

Před nákupy na e-shopech se inspirujte vybranými kousky v naší fotogalerii!