Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tváří módní kampaně ve 100 letech? Stylovou důchodkyni miluje celý svět!

Video se připravuje ...
Vogue
VIDEO: youtube.com
3. května 2016 | 06:00

Prestižní magazín Vogue slaví 100 let, a aby dokázal, že styl je nestárnoucí, nafotil spolu s módním řetězcem kampaň, jejíž hvězdou je stoletá důchodkyně! Nevěříte?

Důchodkyně Bo Gilbert z Birminghamu nosí každý den podpatky a z domu nikdy neodchází bez make-upu! "Vždycky pro mě bylo důležité, abych dobře vypadala a byla pěkně oblečená. I dnes miluji hezké oblečení a ráda ho také nosím," říká stoletá babička. Díky jejímu přístupu si ji vybrala módní bible Vogue společně s módním řetězcem Harvey Nichols k natočení krátkého filmu a nafocení kampaně. Během focení si na sebe oblékla kousky od Lanvina, Valentina nebo třeba Victorie Beckham

V mládí obdivovala Audrey Hepburn a inspirovala se jejím stylem, který je jí blízký i dnes. Jediné, co jí na aktuálních módních trendech štve, je to, že se v nových kolekcích málo objevují klobouky, které Bo miluje. 

"Pracovat s ní byla čest! Je to báječná a nezávislá dáma, která ztělesňuje nadčasový styl," prozradil kreativní a marketingový ředitel Harvey Nichols. 

Bo Gilbert
Autor: instagram