Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nakupujeme kalhoty: džíny, teplákové i zkrácené. V kurzu jsou všechny!

11. září 2016 | 06:00

Pokud plánujete pořízení nových kalhot, máme pro vás skvělou zprávu. Právě teď jsou v kurzu absolutně všechny, na které si jen vzpomenete. Samozřejmě kromě harémových kalhot, které mají rozkrok u kolen. Ty zůstanou v módním peklu navěky!

Ať už jste vysoká, malá, štíhlá nebo máte pár kilogramů navíc, letos si rozhodně mezi trendy kalhotami vyberete ty svoje. Právě teď jsou totiž v kurzu snad úplně všechny střihy, materiály i barvy. Stálicí jsou samozřejmě džíny. Můžete sáhnout po mrkváčích, cigaretovém střihu, zvonáčích i boyfriendech. Mohou být tmavé, světlé, roztrhané nebo se stylovými nášivkami.

Během období mezi létem a podzimem jsou v oblibě i takzvané chinos, tedy bavlněné pohodlné kalhoty většinou v béžovém, černém, tmavě modrém nebo bordó provedení. Mají rovně střižené nohavice a vy si můžete libovolně hrát s jejich délkou. Ohrnuté k plátěným teniskám nebo sandálkům vypadají skvěle.

Ve hře jsou ovšem také čím dál oblíbenější teplákové kalhoty, které milují především vyznavačky sportovně ležérního stylu. S teniskami a koženým křivákem v nich budete naprosto splňovat módní diktát. Nesmíme zapomenout ani na cullotes - zkrácené kalhoty se širokými nohavicemi nebo business kalhoty, které můžete klidně kombinovat i se sportovními kousky. Zkrátka je toho opravdu hodně, a tak pevně věříme, že letos si opravdu "ty pravé" najde každá z vás!

Inspiraci najdete v naší fotogalerii!