Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Trendy zavinovací kabát 4x jinak! Do práce i do společnosti

Video se připravuje ...
Jeden kabát můžete nosit v různých stylech!
VIDEO: Adam Balažovic
29. ledna 2016 | 06:00

Jedním z největších hitů letošní zimy je bezesporu zavinovací kabát. Pokud si stále nejste jistá, jestli trendový kousek unosíte, podívejte se na naše video. Ukážeme vám, jak snadno se dá jeden kabát nosit hned v několika různých stylech.

Zavinovací kabát, neboli wrap, je v současné době mezi kabáty asi nejvýraznějším trendem. Střih je jednoduchý a rovný a kabát je nejčastěji bez knoflíků, které nahrazuje pásek. Velmi často je oživen maxilímcem, díky kterému je nepřehlédnutelný. Nejvíce na něm však určitě oceníte, že může být ideální součástí sportovního i elegantního outfitu. Univerzální klasiku si zkrátka zamilujete. 

Pro volný čas

Když vyrazíte na procházku městem nebo třeba na nákupy, oblečte si k zavinovacímu kabátu klasické džíny a šedý rolák, který je teď velkým hitem. Jako obuv zvolte kotníčkové boty s nízkým podpatkem, na kterém hravě zvládnete chodit klidně i celý den.

C&A
Autor: archiv firem

Na párty

Ten samý zavinovací kabát se skvěle hodí i k outfitu na večerní párty. Oblečte si tmavší skinny džíny, sexy body, které vám vytvaruje postavu a ozdobí dekolt, a navrch průsvitnou halenku. Pokud se nechcete trápit na vysokých podpatcích, obujte lakované polobotky, které jsou díky špičaté špičce a lesku velmi elegantní, ale zároveň maximálně pohodlné.

Do práce

Kabátek můžete rozhodně obléknout i do práce. Hodí se pod něj outfit složený z klasické bílé košile, která by neměla žádné ženě ve skříni chybět, a pouzdrové šedé sukně, do které se košile zastrčí. Ideální obuví jsou v tomto případě šedé kotníkové boty na jehlovém podpatku, které ladí jak se sukní, tak s kabátem.

Na slavnostní událost

I na oslavě narozenin nebo společenském večírku uděláte se zavinovacím kabátem velkou parádu. Oblečte pod něj šaty s kolovou sukní a zúženým pasem, který můžete ještě více zvýraznit pomocí tenkého barevného pásku. Model zvýrazní třpytivé psaníčko, které využijete i během plesové sezony.

Před nákupem se inspirujte v naší fotogalerii!